Proiecte fonduri europene

  • Sâmbătă, 2 Mai 2020
  • Afaceri
  • Publicat de
Fonduri europene prin Cashconsult.ro Fonduri europene prin Cashconsult.ro

Cashconsult.ro propune o serie mare de proiecte si activitati finantabile prin fonduri europene nerambursabile .

In momentul actual fondurile europene sunt sursa cea mai ieftina de finantare. Daca ai o idee de afacere, daca ai timp si energie de consumat , daca iti doresti sa cresti un proiect de succes credem ca noi Cashconsult.ro te putem ajuta prin conceperea si implementarea unui proiect finantat prin fonduri europene .

Avem in portofoliu peste de 30 proiecte cu fonduri europene implementate , lucram in momentul de fata la noi proiecte in diferite arii de aplicare , cum sunt cele pentru tineri sub 35 de ani , fondurile europene pentru medici , fonduri europene pentru agricultura sau fondurile structurale pentru comunitati. Dorim sa venim in spijinul ideilor creative si a oamnilor cu initiativa , orinunde s-ar afal ei pe teriroriul tarii. Nu lucram doar local , avem proiecte implementate in mai toate zonele tarii cu domeniii foarte diverse.

Acum in aceste timpuri dificile credem ca putem ajuta un numar mult mai mare de activitati , de firme vechi sau noi , de afaceri care deja ruleaza sau care sunt doar la debut. Nu este greu sa beneficiezi de banii europeni doar ca e nevoie de multe hartii si rabdare . Hartiile le facem noi, rabdarea si idea este a ta, vino sa colaboram , vino sa construim un plan de afaceri sanatos si poti avea o afacere  a ta cu o investitie minima.

Consultanta in fonduri europene este  o activitate care a fost mult timp neglijata la noi in tara si poate si asta este o  cauza a absortiei deficitare(dezastoasa)  pe care a avut-o Romania la accesarea  de fonduri europene.Dar lucrurile se schimba , incepem si noi desi tarziu sa invatam care sunt regulile Uniunii Europene si ale accesarii de fonduri europene nerambursabile.

Cashconsult isi propune sa fie un spirjin , o cale de accedere catre un fond sanatos de afaceri. Nu dorim sa invatam pe nimeni “smecherii” , deoarece in acest domeniu nu exista. Planurile de afaceri pe fonduri  europene se bazeaza pe munca, pe rigurozitate, pe sinceritate si perseverenta. Nu o sa va spijinim daca afacerea pe care o doriti este puerila si sortita esecului, nu avem timp cu scrierea de proiecte doar de dragul de a castiga 2000 ron de la voi . Noi dorim sa scriem si sa implementam doar proiecte ce aduc plus valoare, proiecte de viitor si fezabile.De aceea noi  Cashconsult.ro ne implicam si in implementarea lor , va ajutam sa le puneti in practica si sa le duceti la bun sfarsit.

Anul 2020 a inceput prost pentru mai toata lumea din princina pandemiei dar in acelasi timp este o oportunitate de dezvoltatare pentru multi intreprinzatori  cu viziune sau pentru edili ce isi doresc mai mult pentru comunitatile lor. Din 2021 se vor deschide foarte multe programe de finantare in multe domenii de activitate asa ca timpul e scurt, gandeste de pe acum ce o sa faci in viitor . Ai nevoie de consultanta pentru fonduri europene ? Daca da te asteptam la o discutie preliminara .