Profitați la maximum de bucătăria Dvs. cu aceste Sfaturi

A avea o bucătărie aglomerată sau impracticabilă vă poate îngreuna lucrurile. Chiar dacă restul casei dvs. este perfect, bucătăria este una dintre cele mai importante părți. Se obișnuiește prea mult pentru a fi neglijat sau tratat rău. Cu toate acestea, înainte de a putea începe chiar să folosiți bucătăria, trebuie să o proiectați într-un mod care să funcționeze pentru dvs. Fiecare lucru mic face diferența, credeți-ne. Gândiți-vă la propriile nevoi și la modul în care vă folosiți în mod specific bucătăria în mod regulat și lucrați în jurul acestora. Îți place mai mult să gătești? Aveți probleme cu curățarea? Găsiți tot ce aveți nevoie când aveți nevoie de el? Toate aceste lucruri pot fi tratate și rezolvate în moduri care vă vor face viața mult mai ușoară.

Prepping Space

Dacă simțiți că vă lipsește spațiul din bucătărie pentru a pregăti alimentele în mod corespunzător, atunci vă recomandăm să adăugați o insulă de bucătărie dacă nu aveți deja una. Chiar dacă aveți o bucătărie destul de îngustă, puteți aduce totuși o insulă subțire. Există insule rulante care pot fi împinse din drum odată ce ați terminat de gătit, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la reducerea spațiului din bucătărie.

Declutter

Acest lucru s-ar putea să fie de la sine înțeles, dar este important să vă asigurați că nu vă țineți de lucrurile din bucătărie pe care nu le folosiți sau nu le aveți de fapt nevoie. La sfârșitul zilei, tot ce va face este să ocupați spațiul prețios pe care îl aveți în dulapuri sau pe tejghele. Ca să nu mai vorbim, a avea mai puțină aglomerație în jurul tău te poate face și mai productiv. Când curățați dulapurile și găsiți lucruri despre care nu sunteți siguri, întrebați-vă dacă aveți nevoie de ele, dacă le folosiți des și dacă sunt la locul potrivit. Răspunsurile la aceste întrebări vă vor ajuta să decideți ce rămâne și ce merge.

Adăugați sertare

Dacă sunteți în proces de renovare a bucătăriei sau de construire a unei sau pur și simplu doriți să faceți câteva îmbunătățiri, aceasta este pentru dvs. Gândiți-vă să adăugați sertare în interiorul dulapurilor. Nu numai că sunt ușor de instalat, dar vă fac și mai ușor accesibil sortimentele de articole. În plus, această soluție este mult mai ieftină decât a face dulapuri personalizate pentru bucătăria dvs.

Folosiți tot spațiul

Pentru a profita la maximum de spațiul din bucătărie, folosiți fiecare colț. Chiar și acel spațiu mic de lângă aragaz poate fi folosit pentru depozitarea condimentelor și uleiurilor. Puteți adăuga o cămară foarte îngustă și adâncă chiar acolo. Acest lucru nu numai că vă va economisi spațiu, ci va face bucătăria să arate mai bine.

Capac pentru chiuvetă

Dacă totuși descoperiți că nu aveți suficient spațiu la gătit atunci când gătiți, puteți obține oricând o husă bună pentru chiuvetă. Acest lucru vă va oferi mai mult spațiu pentru a lucra în timp ce gătiți în bucătărie. Desigur, odată ce ați terminat, îl puteți păstra pur și simplu într-un dulap.