Sfaturi pentru ca bucataria ta sa arate mai moderna

Sfaturi pentru ca bucataria ta sa arate mai moderna Sfaturi pentru ca bucataria ta sa arate mai moderna

Văzând că petreceți de obicei atât de mult timp în bucătărie pregătind mesele și gătind, nu are sens decât să vă placă modul în care arată. Deși este mai ușor de spus decât de făcut, nu trebuie să refaceți întreaga bucătărie pentru ca aceasta să se simtă modernă și nouă. De fapt, experții în design au spus că există câteva actualizări simple de bucătărie pe care le puteți face pentru a face să se simtă ca un spațiu complet nou. Dacă doriți să vă actualizați bucătăria și să dați o nouă viață în ea, continuați și încercați unul sau mai multe dintre aceste sfaturi ușoare!

Acest truc este foarte ușor și costisitor. Chiar și cei mai leneși proprietari de case o pot face. Vopsirea dulapurilor și a pereților este una dintre cele mai simple modalități de actualizare și transformare a unei bucătării. Pentru ceva clasic și curat, alegeți vopsea albă lucioasă. Asigurați-vă că purtați mănuși și o mască în timp ce vopsiți și ventilați spațiul.

Dacă ești persoana care nu dorește cu adevărat să facă nimic, acesta este ceva ce poți face oricum: ia doar niște flori. Asta este! A avea flori în bucătărie îl va face să se simtă proaspăt, fără prea mult efort.

Când sunteți dispus să cheltuiți niște bani pe un upgrade de bucătărie, alegeți întotdeauna un backsplash nou. Poate face instantaneu ca o bucătărie să arate mult mai modernă. Ca să nu mai vorbim, îl face să pară și mai scump.

Gândiți-vă la hardware-ul bucătăriei ca la bijuteriile bucătăriei dvs. Înlocuirea butoanelor vechi cu cele noi poate lua 10 ani de la aspectul bucătăriei. Desigur, aceasta este o altă soluție care nu va sparge banca și nu va dura mult timp.

Pentru cei care au niște bani în plus de cheltuit pentru renovări și doresc să-și îmbunătățească valoarea casei, actualizarea aparatelor vechi este doar un lucru de făcut. Actualizarea la aparatele din oțel inoxidabil va face ca orice bucătărie să arate mai modernă și să crească valoarea proprietății.

O altă modalitate de a face bucătăria să arate nouă este instalarea unor corpuri de iluminat noi. În afară de modernizarea decorului, dacă aveți mai multă lumină în bucătărie, acesta îl va face să se simtă mai mare și va schimba întreaga dispoziție a spațiului.