Prințul Harry isi vinde masina

Audi RS6 4.0 Avant Tiptronic Quattro 5dr

Ei bine, prințul Harry vinde mașina de lux pe care o obișnuia cu Meghan Markle în Marea Britanie. Este un Audi RS6 Avant gri. Mașina a făcut singuri titluri când a folosit-o pentru a o duce pe Meghan la nunta lui Pippa Middleton în mai anul trecut.

Ce mașină

Doriți să aflați câteva detalii despre această plimbare minunată? Avea doar 4.500 de mile pe ea și este în stare excelentă. Audi RS6 4.0 Avant Tiptronic Quattro 5dr este unul dintre cele mai sportive din clasa sa, iar acest model are trapa panoramică și sticlă intimă. Ce altceva? Interiorul este realizat din piele de valcona cusută cu pieptene de miere. În mod clar, aceasta este o mașină potrivită pentru redevență. De fapt, Erin Baker, directorul editorial al Auto Trader-ului, a spus înainte ca cei doi să se prindă: „Aceasta este o mașină zdrobitoare, care se potrivește perfect oricărui aspirant regal”. El a continuat: „Mașina se mândrește cu 17 reg și cu un kilometraj redus, așa că se pune întrebarea de ce vinde prințul atât de curând?”

Nu este ieftin și de ce îl vinde

Deci, ce zici de preț? Prețul inițial de listare a fost de 91.350 GBP. Acesta a fost prețul când a fost nou și listat în aprilie 2017. Acum cere 72.000 de lire sterline pentru el. Unii se întreabă de ce îl vinde. Erin Baker a speculat „Poate că este pe piață pentru o mașină de familie mai mare, caz în care am recomanda o Skoda Superb”. În orice caz, va fi interesant să vedem cine ajunge să cumpere această mașină de clasă.