Cum iti dai seama ca nu e Mr.Right de la primele intalniri

  • Miercuri, 27 Noiembrie 2019
  • Diverse
Cum iti dai seama ca nu e Mr.Right de la primele intalniri Cum iti dai seama ca nu e Mr.Right de la primele intalniri

De foarte multe ori, femeile intra intr-o noua relatie in ciuda anumitor indoieli referitoare la partenerul lor. Din aceasta cauza, ele ajung sa fie nefericite, prinse intr-o legatura cu un om nepotrivit.

Site-ul cuplari.ro iti prezinta cateva indicii care te vor ajuta sa iti dai seama ca nu e Mr.Right de la prima intalnire.

Iti propune sa faceti sex de la prima intalnire

Toti barbatii se gandesc la sex atunci cand ies la o intalnire. Nu e nimic rau nici in faptul ca alege sa-si exprime dorinta, spunandu-ti cat de mult de doreste. Dar, daca toate discutiile voastre se intorc la acelasi subiect, inseamna ca nu vrea decat sa se culce cu tine.

Nu te face sa te simti speciala

Un om care te place cu adevarat, te va face sa te simti speciala. Chiar daca nu iti descrie in 1000 de cuvinte cat de frumoasa si inteligenta esti, aprecierea i se va citi in priviri. Daca, insa, iti spune cu fiecare prilej ca nimeni nu e de neinlocuit si se mandreste ca nicio femeie nu ii va lua mintile vreodata, inseamna ca ai de-a face cu un om imatur emotional.

Esti distractia de rezerva

Ai fi surprinsa sa afli cate femei singure confunda intalnirile neprevazute in toiul noptii, cu un date. Un barbat care te place cu adevarat si care vrea sa te cunoasca, te va suna din timp ca sa va vedeti. Daca si-a facut un obicei din a te chema in oras doar dupa ce el s-a vazut deja cu prietenii sau din a te suna in toiul noptii dupa ce, timp de cateva zile, n-a mai dat niciun semn, inseamna ca esti distractia de rezerva si nu e suficient de interesat de tine.

Vorbeste obsesiv despre o alta femeie

Desi a iesit cu tine in oras si va cunoasteti deja destul de bine, insista sa aduca vorba despre o anumita femeie. Ii rostese numele, o da drept exemplu, ii cunoaste preferintele, si totusi sta cu tine la masa si se preface ca il interesezi. Daca il confrunti, te considera paranoica si iti repeta ca e doar o amica sau o colega de munca. Nu fi naiva! Iubitul tau se face vinovat de “inselare emotionala”, cum o numesc psihologii, si nu e prea departe nici de cea fizica.

Isi tine telefonul ascuns

Ai observat ca este foarte grijuliu cu telefonul lui, pe care rareori il lasa la vedere si la care raspunde foarte rezervat. A primit un apel la o ora total nepotrivita si s-a dus in alta camera ca sa raspunda, scrie mesaje pe sub mana si iti ofera scuze ridicole de genul: “Am vorbit cu mama, are o problema”. Mai mult, de cate ori suna telefonul, il insfaca pentru ca tu sa nu vezi numele persoanei care il suna. S-ar putea sa ai de-a face cu un playboy care invarte femeile pe degete.

Este agresiv in conversatie

V-ati certat de cateva ori si, de fiecare data, a fost foarte agresiv in conversatie. A facut tot posibilul sa iti distraga atentia de la el, mentionand greseli de-ale tale din trecut. Nu te lasa sa termini o idee si crede ca dreptatea trebuie sa fie de partea lui. Se foloseste de lucruri personale pentru a te ataca si incearca sa iti distruga sima de sine. Este clar, acest om nu este barbatul potrivit.

Este lenes in pat

De fiecare data cand faceti dragoste, te lasa pe tine sa faci toata munca. Pozitia lui preferata este “femeia-deasupra” pentru ca, dupa ce termini, poate sa adoarma linistit, satisfacut ca a obtinut usor placerea. Poarta o discutie cu el si, daca si dupa aceea, situatia continua, gaseste pe altcineva. Daca e lenes in pat, inseamna ca nu straluceste prin harnicie nici la activitatile obisnuite.

Nu iti este alaturi cand ai nevoie de el

Atunci cand ai probleme, dispare ca prin farmec. Nu mai dai de el nicicum si si atunci cand il gasesti, spune ca e ocupat. Face orice ca sa evite sa se confrunte si cu problemele tale. Un astfel de om nu va sti niciodata sa iti fie alaturi si, in aceasta situatie, nu stim de ce i-ai mai fi tu.

Foloseste in exces mijloacele de comunicare virtuala

In epoca facebook-ului, a e-mailului si a Messengerului, o discutie adevarata a devenit din ce in ce mai usor…de evitat. Daca iubitul tau prefera sa-ti trimita mesaje in loc sa poarte o conversatie reala, inseamna ca nu e suficient de matur cat sa isi asume responsabilitatea pentru spusele lui.