Primele 3 masini pe care sa le conduci daca pleci într-o călătorie

Călătoriile rutiere sunt distractive și pline de explorare. Puteți vedea mai mult și vă bucurați mai mult atunci când treceți prin autostrăzi cu propriul vehicul. Dar astfel de excursii au nevoie de o planificare adecvată pentru ca tu să te distrezi cu adevărat. Pe lângă împachetarea hainelor, a jocurilor și a alimentelor, aveți nevoie și de un vehicul fantastic. Pentru că nu va fi prea distracție și distracție dacă stai la marginea drumului cu o mașină stricata, nu?

Acum alegerea mașinii pentru o călătorie rutieră depinde de cine te însoțește. Ai nevoie de un microbuz dacă ești într-un grup și de o mașină mai mică când ești doar tu și partenerul tău

Mercedes W123

Bine, doar pentru că este un Merc, nu trebuie să te simți nervos. Promitem că nu-ți va rupe buzunarul. Modelul despre care vorbim este Mercedes W123 care a ieșit în 1976. Și nu, nu va fi un lucru vechi ruginit care nu pornește.

W123 este una dintre cele mai elegante mașini de epocă pe care încă le poți conduce. Majoritatea oamenilor consideră că este o proprietate, deoarece vă poate transporta cu ușurință pe dvs. și bagajele ( o mulțime! ). În plus, atunci când sunteți într-un Merc de epocă, puteți fi sigur de o experiență de conducere luxoasă, iar acele înfățișări invidioase ale altor șoferi cu siguranță nu vă vor strica!

Aston DB9

Vorbind despre conducerea luxoasă, ați putea lua în considerare și Aston DB9. British Grand Tourer vă va face călătoria memorabilă cu zgomotul său de turație, viteza și, cel mai important, motorul V12 economic. Oricât de mic este, vă va permite să împachetați tot ceea ce aveți nevoie pentru o călătorie pe drum.

Tesla Model S Long Range Plus

Să închidem lista cu o mașină electrică. Nu vă alarmați, deoarece este un EV. Această mașină vă va ajuta călătoria în scurt timp.

Tesla Model S Long Range Plus poate acoperi aproximativ 720 de kilometri cu o singură încărcare! Și dacă vă întrebați despre încărcare, hotelurile și restaurantele pe care le întâlniți în drum vă vor acoperi.