Plaje de top din Italia

Plaje de top din Italia Plaje de top din Italia

Plaja Gavitella, Campania

Plaja Gavitella este situată în Praiano, Salerno, un oraș mic, dar frumos, care se află pe stâncile falnice. Există numeroase golfuri mici, care sunt uimitoare de explorat. Aici puteți obține niște vederi cu adevărat incredibile și există numeroase restaurante care oferă mâncare incredibilă.

Veți putea ajunge aici din piața principală Praino făcând o scurtă călătorie cu o navă de transfer. Cu siguranță merită datorită frumuseții sale de neegalat. Veți dori să vă așezați la soare și să nu vă întoarceți niciodată acasă.

Plaja Goloritze, Sardinia

Plaja Goloritze din Baunei, Sardinia, oferă unele dintre cele mai idilice peisaje din toată Italia. Este nevoie să faceți drumeții timp de aproximativ o oră, dar cu siguranță vă veți bucura că ați făcut-o.

Această plajă retrasă nu este depășită de turiști și are o atmosferă incredibil de liniștită. Este unul dintre cele mai bune locuri din țară pentru a face snorkelling, așa că veți dori să țineți cont de asta. Dacă sunteți în căutarea a ceva distractiv de făcut în timp ce sunteți aici, această plajă este un loc minunat de vizitat.

Plaja Grotticelle, Calabria

Plaja Grotticelle din Capo Vaticano, Calabria, are stânci de piatră de granit înalte de peste 120 de metri. Este un loc cu aspect antic, cu o frumusețe modernă pe care oricine îl va putea aprecia.

Plajele cu nisip de aici au o mulțime de cafenele și restaurante pe care le puteți vizita atunci când vă este foame sau sete. Este un loc minunat pentru scufundări, snorkelling sau doar înot. Apele cristaline vă vor oferi un cadru idilic perfect pentru a vă relaxa în vacanță.

 Isola Bella, Sicilia

Isola Bella este un mic , dar pitoresc insulă aproape de Taormina, Sicilia, si este acasa , la multe plante exotice colorate. Plaja cu pietriș are apă albastră foarte limpede și este un loc ideal pentru relaxare, înot și bronzare.

Există, de asemenea, o potecă pe care o puteți merge de-a lungul insulei până la plajă. Este o rezervație naturală și vă va oferi ocazia perfectă de a vedea toată frumusețea incredibilă pe care Italia o are de oferit.

Plaja Marina del Cantone, Campania

Plaja Marina del Cantone din Massa Lubrense are una dintre cele mai uimitoare plaje frumoase din întreaga țară. Este un sat mic și fermecător de care vă veți îndrăgosti cu siguranță din momentul sosirii.

Există tot felul de locuri pentru a obține mâncare și băuturi excelente aici. Dacă doriți să faceți snorkelling, acesta este locul de vizitat. Este de departe una dintre cele mai bune plaje pe care această țară le poate oferi.

Plaja Marina Grande, Capri, Campania

Plaja Marina Grande din insula Capri, Salerno, este expansivă și atrage nenumărați vizitatori în fiecare an. Are pietricele albe netede peste tot și este locul ideal pentru a înota frumos.

Există o mulțime de baruri, restaurante și cafenele minunate în zonă. De asemenea, veți găsi numeroase buticuri pentru a merge la cumpărături. Cei interesați de viața de noapte din Italia vor dori să viziteze discoteca Rocks. Aici este cu adevărat ceva pentru toată lumea. Dacă doriți să vă distrați, acesta este un loc uimitor de vizitat.