Cele mai bune plaje din SUA

  • Marţi, 25 Februarie 2020
  • Turism
Cele mai bune plaje din SUA Cele mai bune plaje din SUA

Nu veți avea nicio problemă să găsiți câteva plaje incredibile în Statele Unite, dar este întotdeauna bine să aflați despre unele dintre cele mai bune dintre ele. Există anumite zone din țară care au locuri deosebit de frumoase pentru înot, scuba diving și multe altele. Și aici am enumerat cateva dintre cele mai bune

Daytona Beach, Florida

Plaja Daytona din Florida este una dintre cele mai faimoase plaje din SUA și este un loc minunat pentru a vă relaxa și a înota tot timpul anului. Există un lung pasaj plin cu restaurante și locuri pentru cumpărături.

Nu veți avea nicio problemă să găsiți niște suveniruri minunate pentru a vă comemora călătoria. Lungimea mare de nisip care se întinde pe această plajă oferă un loc frumos și liniștit pentru a petrece ceva timp.

Hollywood Beach, Florida

Hollywood Beach, care se află și în Florida, are ape albastre limpede și este un loc popular pentru plimbări cu barca, înot și scufundări. Vremea este frumoasă tot anul, iar apa este plină de viață la mare.

Dacă sunteți în căutarea unui loc minunat pentru a petrece timp cu familia în SUA, aceasta este cu siguranță o opțiune pe care ar trebui să o luați în considerare.

Manele Bay, Hawaii

Golful Manele din Hawaii este perfect pentru caiac și oferă câteva aventuri acvatice excelente. Apa este caldă pe tot parcursul anului, ceea ce o face un loc excelent pentru înot.

O mulțime de oameni care vin aici merg și ei la snorkeling și scufundări. Există numeroase formațiuni de rocă, aveți grijă dacă ieșiți în padel. Este una dintre cele mai bune plaje pe care Statele Unite le oferă.

St. Pete Beach, Florida

Plaja St. Pete din Florida are unele dintre cele mai clare ape din întreaga țară. De asemenea, oferă câteva vederi incredibil ale apusului, care atrage mulți oameni din toată lumea.

Aproape în fiecare zi este însorită și caldă, ceea ce face o vreme perfectă pentru înot. Există numeroase hoteluri și stațiuni în zonă la care puteți sta.

Driftwood Beach, Georgia

Plaja Driftwood din Georgia poate fi uneori cam rece, dar peisajul este absolut incredibil. Există o mulțime de copaci și o lungă întindere de nisip auriu pe care îl puteți plimba pentru a vă bucura de peisajul uimitor.

Este o destinație foarte populară pentru nunți. Fie că vrei doar să lucrezi la bronzul tău sau să ai o aventură la snorkeling, această plajă este o alegere excelentă.

Beach Guard Beach, Massachusetts

Plaja de la Garda de Coastă din Massachusetts are apă caldă frumoasă pe tot parcursul verii, dar va trebui să faceți o călătorie de transfer de la Centrul pentru vizitatori din Salt Pond. Bluffurile sale nisipoase și întinderea lungă de nisip auriu îl fac un loc ideal de vizitat pentru întreaga familie.

Veți avea, de asemenea, câteva vederi incredibile asupra sistemului de bariere Nauset Spit, care este incredibil să spun cel mai puțin.