Cele mai bune plaje din Franța

  • Miercuri, 19 Februarie 2020
  • Turism
Cele mai bune plaje din Franța Cele mai bune plaje din Franța

Cele mai bune plaje din Franța! Franța este renumită pentru capitala sa, istoria bogată, colecțiile de artă rare, arhitectura istorică și modernă. Veți găsi, de asemenea, aici plaje grozave, în combinație cu apa cristalină și natura interesantă.

Franța este o țară a castelelor, ar fi rău să nu stai într-unul!

Există o mulțime de castele în Franța pe care veți dori să le vizitați, dar sunt câteva la care puteți petrece chiar și o noapte!

Rezervați o cameră din secolul al XIII-lea, de exemplu la Château de Mercuès și faceți din expediția dvs. Franța una specială!

Simte-te ca un regal (indiferent de culoarea sângelui tău) la acest castel din secolul al XIII-lea!

Țara oferă atât golfuri ascunse, unde veți fi singuri, dar și vaste plaje de nisip, care sunt pline de mulțime de oameni. Vei simți că te afli pe plajele din Caraibe, în multe locuri! Haideți să aruncăm o privire la unele dintre cele mai frumoase plaje franceze!

Plage de Saleccia, Corse-du-Nord

Această plajă are vegetație rară și întinderi lungi de nisip alb, va puteți plimba pentru a asista la peisajul incredibil al acestui loc. Puteți lua un feribot pentru a ajunge aici de pe continent, și nu durează atât de mult.

Dunele adaugă într-adevăr mult peisajului de aici, făcându-l una dintre cele mai bune plaje din Franța. Este într-adevăr un paradis în toate sensurile cuvântului, oferind un loc minunat pentru a merge la înot.

Porquerolles, Var

Insula Porquerolles are multe tufe de ienupăr și trasee pe care le puteți parcurge pentru a vedea cât de uimitor este acest loc cu adevărat. Când vizitați, veți descoperi că este un loc popular pentru ca oamenii se plimba cu barcile.

Scuba diving și snorkelling sunt alte două activități foarte populare aici. Aceasta este o destinație excelentă pentru o excursie de o zi cu familia sau dacă călătorești solo. Apa este întotdeauna foarte limpede, iar vremea este frumoasă tot anul

Plage de Trouville-sur-Mer, Calvados

Pasarela de pe această plajă din Normandia are numeroase restaurante, cafenele și baruri de oferit. Plaja în sine are peste 2 km de țărm cu nisip auriu. Există câteva stațiuni locale la care puteți sta în timp ce sunteți aici.

Este un loc cu adevărat ideal, mai ales pentru cei care iubesc să petreacă timp în natură. Dacă doriți să vă îmbracați cele mai bune peisaje ale Franței, această plajă este una dintre cele mai bune opțiuni. Există, de asemenea, conace pe bordul bordului care datează de la începutul secolului al XIX-lea

Plage de l’Espiguette, Le Grau-du-Roi

Plage de l'Espiguette este o altă minune naturală incredibil de superbă pe care această țară trebuie să o ofere. Are un peisaj foarte versatil cu dune, vegetație densă, mlaștini și chiar lagune. Cu siguranță vă va plăcea să petreceți timp aici și există o zonă de agrement.

Este combinația perfectă între civilizația modernă și frumusețea naturală brută. Dacă aveți de gând să vizitați Franța, ar trebui să încercați cu adevărat să veniți aici