Cele mai bune plaje din Spania

  • Sâmbătă, 8 Mai 2021
  • Turism
Cele mai bune plaje din Spania Cele mai bune plaje din Spania

Cala Agulla

Această plajă se găsește pe insula Mallorca, Cala Agulla , și are o lungime de aproximativ 500 de metri. Vremea este întotdeauna perfectă, iar apa este calmă.

Este locul perfect pentru o varietate de sporturi nautice, inclusiv scufundări, caiac, înot și snorkeling. Dacă doriți să petreceți ceva timp în natură, aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni. Vârful estic oferă cel mai idilic loc cu vreme caldă pe tot parcursul anului.

Playa De Silencio

Playa De Silencio , cunoscută și sub numele de Plaja tăcerii, se numără printre cele mai idilice și izbitoare plaje pe care Spania le poate oferi. Are o serie de formațiuni stâncoase falnice și întinderi lungi de țărm nisipos moale.

Când doriți să vă bucurați de frumusețea naturală pe care această țară o poate oferi, această plajă este o alegere incredibilă. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că acest loc este vizitat de mii de turiști și localnici pe tot parcursul anului.

Playa De Gulpiyuri

Plaja retrasă cunoscută sub numele de Playa De Gulpiyuri are nisip frumos moale și ape limpezi, dar nu este oceanul. Este una dintre cele mai unice plaje din această țară datorită faptului că a fost creată de tuneluri subterane care conduc la o groapă naturală.

Dacă doriți o schimbare frumoasă de ritm de la plajele aglomerate pline de turiști, aceasta este o alegere excelentă. Este vizitat de o mulțime de cupluri în escapade romantice, dar poate fi puțin dificil de găsit.

Playa De Ses Illetes

Veți fi sigur că veți iubi întinderea lungă a țărmului cu nisip alb pe care plaja Playa De Ses Illetes o poate oferi. Are o apă extrem de limpede, ideală pentru snorkeling. Există mai multe restaurante în zona imediată la care vă puteți îndrepta când vă este foame.

Veți avea, de asemenea, multe baruri pentru a intra și pentru a bea o băutură. Puteți alege să comandați băutura chiar pe plajă și să vi se aducă și dumneavoastră. Acesta este cel mai bun loc pentru a merge și a vă relaxa când vizitați Spania.

Playa De Las Canteras

Playa De Las Canteras este un loc turistic important, așa că fiți pregătiți pentru mulțimi pe tot parcursul anului. Are nisip auriu uimitor de moale în care vă puteți scufunda degetele de la picioare.

Această plajă are un recif de lavă care găzduiește multe forme diferite de viață marină. Este cu siguranță unul dintre cele mai populare locuri de scufundări din Spania. Valurile uriașe de la mare atrag o mulțime de surferi, dar nu este nimic în neregulă doar cu ieșirea la baie.

Cala Comte

Cala Comte este înconjurată de stânci falnice care oferă o priveliște uimitoare în timp ce înotați în ocean sau doar vă relaxați pe plajă. Fie că doriți să faceți scufundări sau doar să vă lucrați la bronz, este un loc incredibil de vizitat.

Acesta este un loc deosebit de popular atunci când soarele apune din cauza priveliștii uimitoare pe care o oferă. Dacă faceți o călătorie romantică cu celălalt semnificativ, cu siguranță doriți să veniți aici.

Playa De Bolonia

Playa De Bolonia se găsește în orașul Tarifa, care are o mulțime de restaurante excelente, sucuri și chiar și câteva magazine pe care le puteți vizita. Litoralul cu nisip auriu vă va oferi locul perfect pentru a vă relaxa și a admira peisajul frumos.

Aceasta este una dintre cele mai vizitate plaje din Spania și din motive întemeiate. Peisajul de aici este accidentat, dar superb, cu numeroase trasee de drumeții prin dune de nisip. Pur și simplu nu veți găsi multe alte minuni naturale în această țară care o pot învinge.

Playa De Alcudia

Plaja Playa De Alcudia este destinația perfectă atunci când doriți să vă relaxați și să faceți o baie relaxantă. Există numeroase stațiuni chiar pe mal, pentru a alege. În timp ce aceste stațiuni pot fi destul de scumpe, merită foarte mult costul.

De asemenea, veți avea destul de multe baruri, cafenele și restaurante din care să alegeți. Închiriați un caiac și scoateți-l pe apă pentru o aventură incredibilă pe care nu o veți uita curând. Acesta este un loc minunat pentru familii de vizitat în timpul vacanței.