Top 5 hoteluri de lux din Italia

  • Joi, 19 Decembrie 2019
  • Turism
Top 5 hoteluri de lux din Italia Top 5 hoteluri de lux din Italia

De la palatele vechi de secole transformate in apartamente de lux la hoteluri de tip boutique echipate cu toate facilitatile moderne, Italia ofera o gama larga de optiuni atunci cand vine vorba de cazare.

Cele mai bune hoteluri ofera camere cu vedere atat de spectaculoasa, incat oaspetii nu trebuie sa se aventureze mai departe decat balcoanele sau terasele lor pentru a vizita obiectivele turistice. Indiferent daca sunt decorate in stil minimalist sau cu mobilier antic, tapiserii bogate si candelabre, interioarele hotelului pot fi la fel de minunate. Adaugati servicii superlative in mix si un hotel de lux devine o destinatie de calatorie de clasa mondiala in sine.

Urmatoarele hoteluri din Italia ofera toate facilitatile moderne si facilitatile de rasfat pe care le doresc oaspetii de la un complex de lux.

5. Caesar Augustus Hotel, Capri

Putine hoteluri din Italia pot concura cu Caesar Augustus Hotel cand vine vorba de camere cu vedere. Construit pe o stanca inalta deasupra Golfului Napoli, fosta casa de vara a regelui rus ofera privelisti panoramice ale Muntelui Vesuvius si ale tarmului Capri. Decorul in stil mediteranean, servicii atente si spa full-service face o sedere la Caesar Augustus Hotel o experienta relaxanta si intineritoare.

 

4. Grand Hotel Tremezzo, Lacul Como

Situat pe malul vestic al lacului Como, Grand Hotel Tremezzo a fost o destinatie populara pentru calatorii din lume de la deschiderea sa in 1910. In plus fata de privelistile neintrerupte ale apei si ale orasului Bellagio, acest hotel frumos in stil vechi ofera trei restaurante, trei piscine, un centru de wellness complet echipat si un parc cu terenuri de tenis si jogging. De la arhitectura hotelului Grand Sala Musica la florile proaspete din fiecare camera, niciun detaliu nu este trecut cu vederea. Totul la Tremezzo se reuneste pentru a oferi o experienta eleganta si confortabila.

3. Belmond Hotel Splendido, Portofino

Gazduit intr-o manastire din secolul al XVI-lea, Belmond Hotel Splendido este asezat pe un deal cu vedere la Marea Ligurica. Hotelul a fost o optiune preferata pentru cei bogati si faimosi, deoarece a fost deschisa in 1902. Personalitatile de la Clark Gable si Frank Sinatra pana la Winston Churchill si Ducele de Windsor s-au bucurat de sejururi de lux intr-unul din hotelurile 64 de camere si apartamente proiectate individual ofera bai de expansiune, dulapuri mari si o abundenta de gadget-uri. Trei restaurante, o piscina si un centru de wellness completeaza facilitatile hotelului.

2. Palatul Gritti, Venetia

Cu locatia sa Grand Canal, camere extravagante renovate si sala de mese frumoasa, recent redeschis Gritti Palace ofera oaspetilor o experienta clasica venetiana. Situat peste apa de la Muzeul Guggenheim si minunata Santa Maria della Salute, acest palat din secolul al XV-lea ocupa una dintre cele mai bune locatii din Venetia. Decorat cu antichitati din Lumea Veche, lampi din sticla de Murano si tapiterii din matase si damasc, camerele de hotel de cinci stele au fost modernizate cu toate facilitatile moderne.

1. Le Sirenuse, Positano

O vila din secolul al XVIII-lea transformata intr-un hotel de catre familia aristocratica Sersale in 1951, Le Sirenuse ofera vizitatorilor frumoasele case de vacanta de pe Coasta Amalfi. Umplut cu obiecte de familie si mementouri, hotelul de pe litoral se mandreste, de asemenea, cu un restaurant pe acoperis cu stea, Michelin, cu o piscina si un spa. In calitate de autor si fost oaspete, John Steinbeck a scris intr-un articol din 1953 pentru Bazarul Harper: „Fiecare camera are un balcon mic si priveste peste marea albastra a insulei sirenelor unde aceste doamne canta atat de dulce”.