Persoane celebre care au fost testate pozitiv cu COVID-19

NBA și-a suspendat sezonul după ce jucatorul din Utah Jazz, Rudy Gobert, a fost testat pozitiv cu corona virus.

Jocul dintre Utah Jazz și Oklahoma City Thunder a fost amânat miercuri seară, după Rudy Gobert a fost testat pozitiv pentru coronavirus, după cum a raportat ESPN. 

Sportivul în vârstă de 27 de ani a fost în Oklahoma City, dar nu a fost prezent pe arena pentru meci. 

În urma știrilor, ambele echipe au intrat în carantină în Chesapeake Energy Arena. Jucătorii City Thunder au plecat, însă jucătorii lui Jazz au rămas pe arenă până la finalizarea rezultatelor testelor. Deoarece Rudy  a intrat în contact cu jucători din alte echipe NBA în jocurile recente, 20% dintre jucătorii NBA se confruntă cu carantina . 

La scurt timp după finalulul jocului, NBA a lansat o declarație prin care anunța că își va suspenda sezonul după meciurile de miercuri. 

"NBA a anunțat că un jucător de la Utah Jazz a fost testat preliminar pozitiv pentru COVID-19. Rezultatul testului a fost raportat cu puțin timp înainte de anularea jocului din această seară între Jazz și Oklahoma City Thunder la Chesapeake.

La acea dată, jocul din această seară a fost anulat. Jucătorul afectat nu era în arenă. NBA suspendă jocul în urma încheierii programului de joc din această seară până la o notificare suplimentară. avansând în ceea ce privește pandemia coronavirusului. "

Donovan Mitchell a fost al doilea jucător din NBA care a testat pozitiv pentru boală.

Joi, Utah Jazz a anunțat că al doilea jucător al său, Donovan Mitchell,ca a fost testat pozitiv pentru boală. 

"Ca urmare a testului pozitiv COVID-19 de ieri, oficialii din domeniul sănătății Oklahoma au testat toți membrii grupului de călătorie Utah Jazz, confirmând un rezultat pozitiv suplimentar pentru un jucător de jazz. Lucrăm îndeaproape cu oficialii de stat CDC, Oklahoma și Utah. , și NBA să le monitorizeze sănătatea și să determine cea mai bună cale de a merge mai departe ", se arată în declarație . 

Sportivul în vârstă de 23 de ani ar fi fost singurul alt jucător de jazz care a testat pozitiv pentru boală, potrivit Shams Charania. 

Sophie Grégoire Trudeau, soția premierului canadian Justin Trudeau, a fost deasemenea  confirmata pozitiv pentru coronavirus.

Sophie Grégoire Trudeau, soția premierului canadian, Justin Trudeau, a fost pozitivă pentru coronavirus joi, a raportat New York Times  .

Justin Trudeau s-a autoizolat, după ce soția sa a început să prezinte simptome miercuri, după un eveniment avut  în Regatul Unit.

„Deși simt simptome incomode de la virus, mă voi întoarce în curând”, a spus Grégoire Trudeau într-o declarație. „A fi în carantină acasă nu este nimic în comparație cu alte familii canadiene care ar putea trece prin acest lucru și pentru cei care se confruntă cu probleme serioase de sănătate.”