Cum poate un set de antivirale naturale sa te ajute in lupta cu Covid-19

Cum poate un set de antivirale naturale sa te ajute in lupta cu Covid-19 Cum poate un set de antivirale naturale sa te ajute in lupta cu Covid-19

Infectiile virale pot fi localizate la nivelul tractului respirator, tractului gastrointestinal, aparatului genital, precum si la nivelul organelor: ficat, piele, etc.

 

La ce ajuta antiviralele

Suplimentele antivirale naturale sunt utilizate special pentru tratarea infectiilor virale. Acestea urmaresc sa minimizeze simptomele unei infectii si sa scurteze durata acesteia. De asemenea, pot ajuta la reducerea transmiterii unui virus.

In loc sa combata un virus in mod direct, suplimentele antivirale suprima de obicei capacitatea virusului de a infecta si de a se multiplica in celulele tale. Acestea functioneaza adesea prin inhibarea interactiunilor moleculare si a functiilor necesare virusului pentru a produce noi copii ale lui insusi.

Modul in care un supliment isi produce efectul terapeutic se numeste mecanismul sau de actiune. Antiviralele sunt adesea livrate in combinatii care au mecanisme diferite de actiune. Acest lucru ajuta la prevenirea aparitiei unor tulpini virale mutante rezistente la medicamente care pot ocoli efectele unui singur medicament. De exemplu, terapia antivirala combinata este acum standardul de ingrijire in infectiile virale, inclusiv in Covid. Aceste antivirale naturale Covid ajuta in mod romal la functionarea normala a sistemului imunitar (sustine organismul in lupta impotriva virusurilor si bacteriilor) si la functionarea normala a intregului sistem respirator.

Exista un tratament antiviral pentru COVID-19?

In ultima perioada au fost investigate antiviralele pentru utilizarea lor potentiala in tratarea Covidului, iar unii candidati s-au dovedit destul de eficienti.

Aceste antivirale Covid naturale iti pot ajuta organismul sa lupte impotriva virusului Covid – 19, te pot proteja de infectiile virale sau de raspandirea unui virus catre altii.

Cat de eficiente sunt antiviralele in tratamentul Covid-19?

In timpul studiilor clinice, expertii au descoperit ca o mare parte din antiviralele existente au reusit sa scada cu 50% riscul de spitalizare sau deces la adultii cu imbolnavire usoara pana la moderata.

Studiile arata ca antiviralele pot reduce riscul de complicatii grave si a ajutat oamenii sa isi intareasca imunitatea.

Totusi, desi acestea sunt tratamente eficiente pentru persoanele cu COVID-19, ele nu sunt menite sa inlocuiasca vaccinul.

Astfel, antiviralele naturale pot bloca oricare dintre pasii pe care ii foloseste un virus pentru a se inmulti. Pentru a-si face treaba murdara, un virus trebuie sa se ataseze de o celula gazda, sa se strecoare inauntru si sa pacaleasca acea celula sa copieze gene virale si sa creeze proteine virale; dupa aceea, virusii nou creati trebuie sa scape pentru a infecta noi tinte. Antiviralele imita adesea acele molecule gazda si actioneaza ca momeli pentru a interfera cu ciclul de viata viral si a reduce raspandirea acestuia.