Remedii naturale naturale pentru albirea dinților

Remedii naturale naturale pentru albirea dinților Remedii naturale naturale pentru albirea dinților

Dintii galbeni sunt unul dintre cele mai proaste lucruri pe care trebuie sa le ai ca aspect. Te face să arăți necurat și neigienic, în timp ce motivul real al acestora poate fi orice, de la prea multă cofeină la o reacție la antibiotice.

Albirea dinților este o soluție evidentă, dar procedura pentru aceasta costă mult mai mult decât s-ar putea imagina la început. Mai mult decât atât, planul dentar pentru majoritatea asigurărilor de sănătate nu va acoperi costul albirii dinților - care poate ajunge până la câteva sute de dolari - deoarece este considerat cosmetic.

Aceasta înseamnă că va trebui să plătiți o factură destul de mare pentru ceva atât de simplu. Sfatul nostru? Economisiți-vă banii și necazurile și obțineți aceste ingrediente ieftine de la magazinul alimentar care vă pot ajuta să obțineți același efect! Iată primele 10 remedii casnice pentru dinții galbeni.

Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai ieftine și mai bune instrumente pe care le avem deja cu toții în casele noastre pentru a scăpa de dinții galbeni. Unul dintre cele mai simple moduri de a-l folosi ar fi combinarea cu pasta de dinți. Luați aproximativ un sfert de linguriță de bicarbonat de sodiu și amestecați-o cu puțină pastă de dinți, apoi folosiți acest amestec granulos pentru a vă spăla dinții cel puțin de două ori pe săptămână. De asemenea, puteți face un amestec de peroxid de hidrogen și suc de lămâie sau oțet alb pentru a înlocui apa caldă.

Cu toate acestea, un cuvânt de precauție este să nu-l folosiți excesiv. Moderarea este foarte importantă, deoarece utilizarea prea multă bicarbonat de sodiu prea des poate eroda smalțul natural al dinților, ceea ce le poate deschide la alte probleme și poate deteriora.

Coji de portocale

Un alt remediu casnic foarte eficient care literalmente nu vă costă nimic sunt cojile de portocală. Portocalele sunt bogate în vitamina C, iar cojile lor au mai mult decât fructul propriu-zis. Acesta este ceea ce ajută la lupta și la eliminarea substanțelor chimice și bacteriilor de pe dinți care provoacă decolorarea.

Pur și simplu frecați-vă dinții cu interiorul unei coji de portocală în fiecare seară înainte de a merge la culcare și veți începe să observați o schimbare în câteva săptămâni!

Căpșuni

Căpșunile sunt un alt fruct care reprezintă o sursă importantă de vitamina C, făcându-le un mare pretendent pentru a ajuta la eliminarea dinților galbeni. Puteți amesteca câteva căpșuni pentru a face o pastă groasă din ele și apoi utilizați-le pentru a vă freca ușor pe dinți. A face acest lucru de două ori pe zi vă va ajuta să obțineți rezultate în câteva săptămâni scurte.

Pe de altă parte, le poți mânca pur și simplu! Acest lucru poate dura puțin mai mult pentru a afecta decolorarea dinților, dar necesită foarte puțin efort suplimentar din partea dvs. Pur și simplu adăugați căpșuni la lista dvs. alimentară săptămânală și faceți din aceasta o gustare obișnuită sau un ingredient pe care îl utilizați în mese. Cu siguranță, o alternativă mult mai rentabilă - și delicioasă - la cheltuirea a sute de dolari din banii câștigați din greu pe tratamente dentare!

Peroxid de hidrogen

Peroxidul de hidrogen poate fi un remediu acasă foarte eficient pentru albirea dinților, deoarece conține un ingredient ușor de albire care vă poate ajuta să obțineți aceleași rezultate ca acele proceduri costisitoare de albire a dinților. Tot ce trebuie să faceți este să faceți o pastă din peroxid de hidrogen și bicarbonat de sodiu, pe care apoi o veți folosi pentru a vă spăla dinții (asigurați-vă că sunteți blând!). Mai târziu, puteți urmări cu o periere folosind pasta de dinți obișnuită. Peroxidul de hidrogen este un alt ingredient pe care ar trebui să îl utilizați doar cu moderare. Suprasolicitarea poate provoca iritarea gingiei sau poate face dinții să fie mai sensibili - ceea ce nu ne dorim!

Lămâi

Un alt remediu natural pentru a scăpa de dinții decolorați este utilizarea lămâilor. Puteți utiliza coaja într-un mod similar cu coaja de portocală, care este să vă spălați dinții cu ea. Și puteți folosi, de asemenea, niște suc de lămâie pentru a vă face gargară în plus față de asta.