PATRU MOTIVE PENTRU CARE DIETA TA EȘUEAZĂ

PATRU MOTIVE PENTRU CARE DIETA TA EȘUEAZĂ PATRU MOTIVE PENTRU CARE DIETA TA EȘUEAZĂ

Ai observat vreodată cum cântărește diferit corpul tău în diferite părți ale zilei? Nu este neobișnuit ca organismul uman să facă acest lucru, deoarece corpul nostru stochează apă în cantități diferite în funcție de momentul zilei pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor sale.

De exemplu, dimineața, imediat după trezire, corpul cântărește mai puțin decât a făcut-o cu o seară înainte, deoarece se pierde multă apă în timpul nopții. Cu toate acestea, această greutate a apei nu trebuie luată în considerare atunci când urmărești pierderea în greutate și astfel de fluctuații minore nu ar trebui să fie îngrijorătoare.

MOMENTUL PERFECT PENTRU A CÂNTĂRI PENTRU O CITIRE EXACTĂ A GREUTĂȚII

Tine minte; scopul nu este de a urmări zilnic diferențele de greutate, deoarece există mulți factori diferiți care joacă un rol specific în diferențialele de greutate în fiecare zi

Pentru a înțelege dacă dieta dvs. face diferența, alegeți întotdeauna aceeași oră în timpul zilei până la greutate. De asemenea, este important să purtați același tip de îmbrăcăminte în timp ce vă măsurați greutatea, deoarece nu doriți ca diferența în greutatea hainelor să vă afecteze citirea.

Scopul nu este de a urmări zilnic diferențele de greutate, deoarece există mulți alți factori care joacă un rol în diferențele de greutate în fiecare zi. O măsură mai precisă a greutății dvs. ar fi o medie săptămânală sau săptămânală a valorilor zilnice ale greutății.

DIFERENȚA ÎN INCI MAI DEGRABĂ DECÂT ÎN ​​LIRE STERLINE

Cu fitness-ul, nu este vorba doar de a pierde sau de a câștiga kilograme, ci și de a obține măsurătorile corecte. Poți fi greutatea țintă, dar nu arăta așa cum vrei să arăți, deoarece kilogramele pot fi disproporționate în corpul tău. De asemenea, efectele exercițiilor fizice sunt vizibile mai întâi în măsurătorile dvs. și nu în greutatea totală. Prin urmare, diferența de măsurare este mai importantă decât diferența de greutate.

CEREȚI AJUTOR CÂND ESTE NECESAR

Uneori, cererea de ajutor profesional este o idee bună, mai ales dacă dieta dvs. actuală nu produce rezultatele dorite. Prin urmare, nu este o problemă dacă vedeți un dietetician înregistrat. Este posibil ca costul vizitei unui dietetician să nu fie o problemă, deoarece majoritatea pachetelor de asigurări acoperă costul vizitei unui dietetician, cel puțin pentru primele câteva sesiuni. Dieteticianul vă va putea oferi o mai bună înțelegere a ceea ce are nevoie corpul dvs., iar propria dvs. analiză poate să nu fie exactă despre ceea ce are nevoie corpul dumneavoastră pentru a pierde în greutate.

Dacă vizitarea unui dietetician profesionist nu este o opțiune pentru dvs., atunci ar trebui să adoptați niște obiceiuri și să le încorporați în stilul dvs. de viață pentru a vă ajuta cu pierderea în greutate. Uneori, motivul pentru care nu ești capabil să slăbești este din cauza unor obiceiuri nesănătoase care fac parte din rutina ta zilnică fără ca tu să-ți dai seama că au un efect negativ asupra sănătății tale.

Este important să începeți să învățați cum să încorporați noile obiceiuri sănătoase pe care le-ați descoperit cât de natural puteți în rutina zilnică pentru a nu deveni plictisitor

FACEȚI PROCESUL DE SCĂDERE ÎN GREUTATE PAS CU PAS

Pierderea în greutate vine în cele din urmă odată cu exercițiile fizice, dar, mai important, exercițiul fizic are alte beneficii sănătoase pentru sănătatea dumneavoastră generală, cum ar fi riscul redus de diabet zaharat sau bolile legate de inimă. A face din sănătatea dvs. o prioritate de vârf înseamnă să rămâneți la o dietă sănătoasă, care să îndeplinească toate cerințele nutriționale ale corpului dumneavoastră. Dacă nu puteți vedea rezultate vizibile după o lună sau două, analizați rutina de antrenament și dieta pe care o consumați.

Ar trebui să lucrați atât la dieta, cât și la regimul dvs. de fitness pentru a începe să observați schimbări fizice

Una dintre aceste două variabile trebuie ajustată, deoarece una poate compensa bunul care poate fi derivat din cealaltă. De exemplu, o dietă care nu îndeplinește din punct de vedere nutrițional sau conține prea multe grăsimi va face efortul depus într-un antrenament bun complet inutil. În mod similar, pe de altă parte, un antrenament prost care nu vizează zonele de grăsime ale corpului sau nu este suficient de intens pentru a provoca pierderea de grăsime, nu va face prea mult chiar și cu o dietă cu zero grăsimi.