Dieta Congee – scapa de kg in plus cu aceasta dieta asiatica secreta

O reteta secreta devine virala in lumea produselor alimentare, pretinzand ca reduce excesul de greutate. Barbatii si femeile care viseaza la un abdomen plat se indreapta acum spre aceasta reteta asiatica speciala, Congee.

Congee este un terci medicinal servit de secole in casele traditionale indiene din Est si chineze. Acesta este un fel de mancare usoara si accesibila pentru a fi inclusa in orice regim alimentar. Este folosita pentru a promova sanatatea buna si digestia.

Este populara din vechi timpuri in majoritatea tarilor asiatice, inclusiv India, China si Vietnam. Cea mai mare parte a asiaticilor iubesc dieta Congee chiar si astazi ca mic dejun. Aceasta este, de asemenea, oferita copiilor ca prima lor hrana in unele tari asiatice.

Surprinzand lumea, aceasta reteta s-a dovedit a fi o reteta buna care chiar te ajuta sa pierzi in greutate, care mentine masa corporala intr-o maniera sanatoasa. Desi pregatirea Congee dureaza 1-2 ore, merita incercata.

Ingrediente necesare:

1 ceasca de orez (brun sau alb) 1 lingura de ulei vegetal 10 cesti de apa sau supa de pui 1 lingura de usturoi tocat 1/2 ceasca de pui sare ulei de masline

Mod de preparare:

Orezul este gatit timp de 1-2 ore in apa, pana cand se ajunge la o consistenta asemanatoare cu cea de pilaf. Puteti adauga carne de pui, carne de porc, legume sau pot fi combinate.

In medicina traditionala chineza (TCM) stomacul detine mancarea, in timp ce splina transporta si transforma alimentele. Capacitatea lor de a lucra corect este considerata atat de importanta incat energia corpului uman se bazeaza pe buna functionare a splinei si a stomacului.

Cand incorporati aceasta dieta in alimentatia obisnuita, veti vedea o imbunatatire a functiilor digestive si un nivel consistent al energiei toata ziua. Congee vindeca in sensul ca cei care au nevoie sa piarda kilograme in plus le vor pierde, iar cei care au nevoie sa castige in greutate vor castiga atunci cand devine o parte obisnuita a dietei.