Gustari pe care le poti cunsuma chiar daca esti la dieta

Ești la dietă și te-ai săturat de gustările obișnuite? Iată câteva idei ușoare pentru gustări sănătoase. Îți oferim 11 alternative, toate sănătoase, perfecte pentru tine dacă cauți ceva delicios dar ușor.

De asemenea, este important să rețineți că una dintre primele reguli pentru a vă asigura că dieta dumneavoastră va funcționa este să vă variați cât mai mult aportul alimentar.

Continuați să citiți și veți găsi gustări sănătoase, rapide și ușoare pentru a adăuga varietate dietei dvs.:

Coșurile cu fructe sunt gustări ușoare bazate pe folosirea fructelor de sezon și a iaurtului. Folosiți felii de pâine de tip sandwich pentru a pregăti coșurile și umpleți-le cu iaurt și fructe la alegere.

Un pătrat de ciocolată

Un pătrat de 80% ciocolată neagră se numără printre cele mai sănătoase gustări pe care le poți consuma dacă ai chef de ceva extra dulce și trebuie să fii răsplătit.

Un pachet de biscuiți din cereale integrale

Un pachet de biscuiți din cereale integrale este o gustare clasică de care nu ar trebui să abuzați: este în regulă când ești pe fugă, dar este totuși un produs procesat. o dată pe săptămână e bine.

biscuiți

Printre gustările sănătoase pe care le recomandăm, biscuiții sunt un mare clasic de încercat ca gustare alături de dulceață sau de niște cremă de brânză ușoară.

O mână de fructe uscate oferă minerale și antioxidanți utili organismului. Amintiți-vă că fructele uscate au o putere calorică ridicată datorită conținutului ridicat de zahăr așa că, dacă, la dietă, consumul zilnic ar trebui să fie de aproximativ 10 g pentru cei care urmăresc caloriile.

Suc de rodie

Sucul de rodie este excelent pentru umplerea cu antioxidanți și vitamine. Iti ofera energia potrivita si iti ajuta digestia, este ideal si de baut in timpul cinei.

Cand vine vorba de gustari sanatoase, fructele sunt obligatorii: incearca o portie de mousse de mere, o gustare foarte gustoasa, usor de dus la birou, dar mai presus de toate sanatoasa si foarte usoara.

Cu 25 g de porumb uscat, poți obține 120 de grame de floricele de porumb! Alegeți floricele de porumb de casă, care sunt o gustare mai sănătoasă și mai ieftină.

Un baton de cereale

Un baton de cereale de casă este ideal pentru a te energiza după ce ai făcut sport!

smoothie cu kiwi, papaya și grepfrut

Un smoothie cu fructe si legume: colorat, delicios si plin de nutrienti, perfect pentru a te purifica.

Un borcan mic de iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsimi

Un iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsimi este o modalitate bună de a consuma calciu, proteine ​​și minerale și de a combate foamea bruscă.