Orase de vizitat in Mexic

Orase de vizitat in Mexic Orase de vizitat in Mexic

Tulum are mile de plaje frumoase cu nisip și unele dintre cele mai bune peisaje din întreaga țară. Există numeroase stațiuni de lux în zonă în care puteți sta cât timp sunteți aici.

Ruinele antice din El Castillo sunt o priveliște memorabilă, pentru a spune cel puțin, și există, de asemenea, Templul Frescelor. Fie că doriți să mergeți să înotați în ocean sau să vă plimbați printr-un parc frumos, această zonă are totul.

Atracții turistice de top din Tulum

§  Zona arheologică din Tulum - Ruine mayașe ale orașului portuar

§  Gran Cenote

§  Cenote Calavera

§  Paradise Beach

§  Parcul Național Tulum

Santiago de Queretaro

Santiago de Queretaro găzduiește multe situri istorice pe care veți dori să le vizitați în timp ce vă aflați aici, inclusiv El Cerrito, care este o zonă arheologică cu o piramidă.

Există, de asemenea, Muzeul de Arte Sacro, care este un muzeu cu numeroase piese de artă care datează de sute de ani. Există o mulțime de muzee cu artefacte de artă și culturale în această zonă.

Atracții turistice de top din Santiago de Queretaro

§  Centro Histórico

§  Acueducto de Querétaro

§  Grădina Zenea

§  Plaza de Armas Querétaro

§  Templo y exconvento de la Cruz

 

Orașul Oaxaca

Situat pe dealurile din Sierra Madre, acest oraș mexican este renumit pentru arta și arhitectura sa gotică. Muzeul Filateliei Oaxaca este plin de picturi și opere de artă suprarealiste frumoase, iar Institutul de Arte Grafice este aproape.

Orașul Oaxaca are o istorie lungă și fascinantă despre care puteți afla prin numeroasele exponate ale acestor muzee

Atracții turistice de top din orașul Oaxaca

§  Catedrala Oaxaca

§  Piețe și piețe: Zócalo și Mercado Benito Juárez

§  Biserica Santo Domingo de Guzmán

§  Monte Albán

§  Bazilica Maicii Domnului a Singurității

Cozumel

Cozumel are unele dintre cele mai izbitoare plaje din Mexic, iar plajele sale cu nisip alb atrag mulți vizitatori în fiecare an. Grădinile de corali și numeroasele parcuri marine fac cu siguranță acest oraș merită vizitat.

Dacă sunteți în căutarea unei destinații tropicale idilice pentru următoarea călătorie, Cozumel ar trebui să fie cu siguranță în partea de sus a listei. Mâncarea delicioasă și nativii primitori vă vor face să doriți să rămâneți pentru totdeauna.

Atracții turistice de top din Cozumel

§  Reciful Palancar

§  Plajele Cozumel

§  San Miguel de Cozumel

§  Laguna Chankanaab și Parcul Național Marin

§  Patrimoniul Maya al Cozumelului: San Gervasio

Guadalajara

Guadalajara este o altă zonă a Mexicului care atrage mulți călători și din motive întemeiate. Catedrala Guadalajara este o priveliște frumoasă și există multe alte clădiri pe care veți dori să le vizitați.

Selva Magica este un minunat parc de distracții cu plimbări pentru toate vârstele, făcându-l locul perfect pentru a merge dacă călătoriți cu familia. Există, de asemenea, grădina zoologică din Guadalajara, care are multe animale diferite de văzut.

Atracții turistice de top din Guadalajara

§  Catedrala Guadalajara

§  Zoologico Guadalajara

§  Templo Expiatorio del Santísimo Sacramento

§  Palacio de Gobierno del Estado de Jalisco

§  Bazilica Maicii Domnului din Zapopan

 Zihuatanejo

Lungile întinderi de plaje cu nisip alb pe care Zihuatanejo este cunoscut pentru că aduce milioane de turiști în fiecare an și este cu adevărat un loc frumos de vizitat.

Există numeroase hoteluri în această zonă la care puteți sta, iar stațiunile sunt foarte impresionante. Dacă sunteți în căutarea unui loc cu peisaje perfecte unde să puteți înota și scuba diving, acesta este. Acest oraș poate fi găsit chiar la sud de graniță și merită cu siguranță vizitat.

Atracții turistice de top din Zihuatanejo

§  Muzeul Arheologic din Costa Grande

§  Playa las Gatas

§  Plaja La Ropa

§  Playa Larga Zihuatanejo

§  Playa Contramar