6 orase de vizitat in Japonia

  • Marţi, 3 Martie 2020
  • Turism
6 orase de vizitat in Japonia 6 orase de vizitat in Japonia

Kobe

Orașul Kobe poate fi găsit la port, care este unul dintre cele mai importante din țară. Și are niște peisaje cu adevărat incredibile, cu munți falnici peste tot. Există o stațiune de primăvară caldă în centrul orașului.

Muzeul cutremurului este în apropiere pentru cei care iubesc să învețe. Mulți alimentari vizitează acest oraș pur și simplu pentru că există atât de multe locuri incredibile pentru a mânca. Kobe este un oraș modern și plin de viață, care este renumit pentru viața de noapte aglomerată.

Nara

Nara este un alt oraș frumos din Japonia și are o populație de budiști devotați care se închină la sfinții în fiecare zi. Există o mulțime de muzee și temple pe care le puteți vizita aici, așa că este locul perfect pentru oricine iubește să învețe despre istorie.

De asemenea, veți vedea probabil o serie de animale sălbatice în timp ce sunteți aici, adăugându-se emoției și aventurii pe care Nara trebuie să le ofere.

Sapporo

Sapporo este situat în sus în munți și este unul dintre cele mai pitorești locuri pe care le puteți vizita în Japonia. Festivalurile de sculptură pe gheață și posibilitățile numeroase de schi și snowboard fac din acesta un loc minunat pentru a merge în lunile de iarnă.

Acest oraș este, de asemenea, renumit pentru bere, și puteți vizita Muzeul Berii Sapporo pentru a afla despre istoria berii și pentru a proba diferite tipuri.

Kamakura

Kamakura este un loc minunat pentru a pleca atunci când doriți să ieșiți din orașul mare, dar încă vedeți câteva obiective cu adevărat uimitoare. Aici veți găsi Templul Kotoku-in și există numeroase trasee de drumeție cu peisaje luxuriante.

Pădurile de bambus care sunt situate în mijlocul dealurilor rulante sunt incredibil de pașnice. Dacă doriți să petreceți ceva timp în natură cât sunteți aici, acesta este orașul de vizitat.

Yokohama

Yokohama are multe lucruri diferite de oferit, inclusiv o zonă uriașă din Chinatown, unde puteți cumpăra și obține mâncăruri cu gust excelent. Există câteva zgârie-nori foarte înalte, precum și grădini minunate prin care puteți să vă plimbați.

O mulțime de oameni vin în acest oraș datorită esteticii sale pline de farmec și a faptului că are ceva de oferit fiecărui membru al familiei.

 Izu Hanto

Izu Hanto are multe de oferit pentru cei care doresc să petreacă ceva timp în natură, inclusiv câteva izvoare incredibile. Există o serie de stațiuni de lux în această zonă care vă vor oferi locul perfect pentru a vă caza.

Aici veți găsi festivalul de cireș Kawazu, care atrage o mulțime de turiști și nativi.