Locuri de vizitat în Japonia

  • Sâmbătă, 22 Mai 2021
  • Turism
Locuri de vizitat în Japonia Locuri de vizitat în Japonia

 Japonia este un control frumos cu un peisaj extrem de divers pe care îl puteți explora. Dacă sunteți în căutarea locului perfect pentru a merge în vacanță, veți descoperi că această țară are câteva atracții și atracții incredibile de oferit pentru aproape toată lumea. Fiecare parte...

Kyoto este un oraș care este bine-cunoscut pentru altarele sale superbe, grădini, temple și palate. Dacă sunteți în căutarea unor oportunități fotografice uimitoare, acesta este orașul de vizitat cu siguranță.

Acest oraș este printre cele mai bune din punct de vedere al siturilor istorice. Pădurile de bambus din Arashiyama și templele din Kinkaku-ji sunt doar două dintre lucrurile minunate din această zonă a Japoniei. Templul Kyoto din Nanzen-ji din secolul al XIII-lea este unul dintre celebrele locuri ale budismului japonez

Tokyo este cu siguranță cea mai populară zonă din Japonia pentru turiști, mai ales pentru că are atât de multe de oferit oamenilor de toate vârstele. Aici veți găsi o serie de locuri excelente pentru cumpărături și mâncare.

Tokyo este cunoscut pentru multe lucruri, inclusiv pentru transportul public incredibil de eficient. Puteți lua trenurile către oriunde trebuie să mergeți în oraș. Cei cărora le place anime-ul se vor regăsi chiar acasă aici. Este capitala Japoniei și sediul împăratului japonez. Cu aproximativ 12 milioane de locuitori, este cel mai mare conglomerat urban din lume. Tokyo înseamnă capitala estică.

Osaka este un oraș portuar unic și are o mulțime de lucruri distractive pe care le puteți vedea și face. Parcul Castelului Osaka și Acvariul Osaka Kaiyukan sunt doar câteva dintre locurile din acest oraș pe care nu vrei să le ratezi în timp ce ești aici.

Veți găsi, de asemenea, unele dintre cele mai bune restaurante din țară aici. Kids Plaza este locul perfect pentru familii, deoarece este o zonă foarte interesantă pentru copii, cu multe lucruri de făcut. Osaka este al treilea oraș ca mărime din Japonia după Tokyo și Yokohama.

Hakone este un mic sat cuibărit în munți, iar Muntele. Fuji creează un fundal extrem de pitoresc. Când vizitați acest sat, vă veți putea bucura de casa publică de baie, precum și de a vizita Altarul Hakone de la capătul lacului Ashinoko.

Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase locuri din toată Japonia. Hakone este o zonă de lacuri cu multe sate pitorești. Cu o mică distanță de Tokyo, acest loc este folosit din abundență de localnici, precum și de călătorii care doresc să vadă Muntele Fuji de la o distanță mai mică.

Orașul Kobe se găsește pe port, care este unul dintre cele mai importante din țară. Și are un peisaj cu adevărat incredibil, cu munți falnici în jur. Există o stațiune termală în centrul orașului.

Muzeul Cutremurului este în apropiere pentru cei cărora le place să învețe. Mulți bucătari vizitează acest oraș pur și simplu pentru că există atât de multe locuri incredibile de mâncare. Kobe este un oraș modern și vibrant al cărui centru este renumit pentru viața sa de noapte aglomerată.

Nara este un alt oraș frumos din Japonia și are o populație de budiști evlavioși care se închină zilnic la altare. Există o mulțime de muzee și temple pe care le puteți vizita aici, deci este locul perfect pentru oricine iubește să învețe despre istorie.

De asemenea, veți vedea, de asemenea, o serie de animale sălbatice în timp ce sunteți aici, adăugând entuziasmul și aventura pe care Nara le oferă.