Optimizare seo: cum sa cresti numarul de client pentru afacerea ta

Optimizare seo: cum sa cresti numarul de client pentru afacerea ta Optimizare seo: cum sa cresti numarul de client pentru afacerea ta

Multi administratori de firme decid sa-si deschida magazine online, deoarece urmaresc sa isi mareasca numarul de clienti si aria de acoperire a serviciilor oferite. Incep prin a-si cumpara un script pe baza caruia isi va organiza magazinul virtual, cheltuind sume incepand de la cateva sute de euro … pana la cateva mii.

Cheltuielile lunare sunt mai mici decat in cazul unui magazin real. Odata cumparat scriptul, trebuie instalat si configurat pe un server la care (de obicei) se plateste o chirie lunara,  apoi site-ul trebuie populat cu produsele din oferta proprie. Pasii acestia ii parcurg aproape toti noii sositi in mediul vanzarilor online.

Desi pana in acest punct multi “nou veniti” in domeniul vanzarilor online sunt increzatori in viitorul afacerii virtuale, de-abia de-acum incep adevaratele probleme:

Cum aducem clienti pe site-ul nostru?

Este foarte important ca in momentul in care apelati la servicii de optimizare seo sa cunoasteti foarte bine care este publicul caruia se adreseaza site-ul dvs., trebuie sa aveti bine definit domeniul de activitate al site-ului, si cuvintele cheie specifice acestuia. Trebuie sa va puneti in locul utilizatorilor motoarelor de cautare, si sa gasiti acele cuvinte cheie generale care ar putea fi cautate, si care va caracterizeaza continutul site-ului.

Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, adultseo va ofera servicii profesionale de optimizare, creare site si promovare online, la preturi competitive.

Utilizand tehnici profesionale de promovare online, se poate obtine un numar considerabil de vizitatori, interesati de domeniul de activitate al site-ului dvs. Continutul si aspectul calitativ al site-ului va face ca vizitatorii sa revina pe site. Chiar daca un vizitator nu este convins de la prima accesare a site-ului sa devina client, in cazul in care acesta este multumit de calitatea continutului, va reveni, existand posibilitatea sa devina client pe viitor. Chiar si in internetul romanesc, aflat la inceput de drum din punctul de vedere al afacerilor online, alternativele pe care le are un vizitator sunt destul de multe. Daca un vizitator nu este convins din primele momente de calitatea si profesionalismul produselor sau serviciilor oferite, va putea ajunge foarte usor la concurenta.

Cea mai importanta etapa in procesul de optimizare web este alegerea cuvintelor cheie pentru care urmeaza sa fie optimizat un site. Trebuie tinut cont de domeniul de activitate al site-ului, si de caracterul informatiilor prezentate pe site. Cuvintele cheie alese vor trebui sa fie specifice domeniului de activitate al site-ului, si sa reprezinte continutul acestuia.

In cazul unui magazin online nu este suficienta doar crearea sa. Acesta trebuie promovat. Daca un magazin real se bazeaza foarte mult pe vadul comercial al zonei in care este situat, in cazul unui magazin virtual, “vadul comercial” trebuie creat, iar conditia de fidelizare a clientilor este calitatea si profesionalismul serviciilor oferite.