Oprah Winfrey dezvăluie cel mai enervant invitat pe care l-a avut vreodată în emisiunea ei

Fiind o gazdă de lungă durată a talk-show-ului, Oprah Winfrey i-a permis să discute cu unele dintre cele mai influente personalități din lume. Cu toate acestea, slujba presupunea și conversația cu alții care nu erau atât de plăcut să-i cunoască.

Oaspete enervant

În cea mai mare parte, Oprah s-a bucurat de perioada ei ca gazdă emblematică a talk-show-ului care a intervievat o multitudine de invitați, de la oameni obișnuiți la invitați de mare profil și celebrități precum Michael Jackson . S-a așezat cu mai mulți oameni care treceau printr-o perioadă dificilă și i-a ajutat pe mulți dintre ei în cel mai bun mod posibil.

În timp ce gazda a avut plăcerea de a întâlni oaspeți minunați în cadrul emisiunii, ea consideră că o persoană este cea mai proastă. Dar de ce este asta?

Aparent, Oprah era enervată ori de câte ori oaspeții își începeau povestea cu multe decenii în urmă. Cei mai mulți dintre noi am experimentat asta și cu propriii noștri bătrâni, în special cu bunicii noștri.

Vedeta cu mai multe silabe se irită și atunci când oamenii au vorbit despre lucruri pe care le-au considerat spectaculoase, când, în realitate, sunt opusul. Oprah a recunoscut că are deja un răspuns implicit la această situație, „Uau! Într-adevăr?'

Cu toate acestea, oaspetele care a primit cu adevărat tortul de a fi cea mai „proasta” invitație din emisiune este un avocat care nu s-a putut opri să-și facă reclamă pentru produsul său în timp ce este difuzat. De fapt, Oprah a păstrat o filă de câte ori și-a menționat cartea – un incredibil de 29!

Mai enervant a fost că oaspetele a început fiecare propoziție menționând cartea lui. Până la al treilea segment, este sigur să spunem că Oprah nu a mai suportat pentru că a cerut publicului să spună titlul cărții.

După ce l-au asigurat pe bărbat că toată lumea știa deja despre carte, au început să poarte conversații.

Găzduind spectacolul ei eponim de peste două decenii

Nu o înțelegeți greșit – Oprah a găzduit programul ei timp de 25 de ani, care a început în 1986, când „The Oprah Winfrey Show” a fost difuzat la nivel național. A fost aproape ca orice talk show sindicalizat în care gazda invită oaspeți, indiferent de unde provin.

Cu toate acestea, ceea ce a făcut-o probabil să iasă în evidență față de restul a fost modul în care a încercat să facă fiecare episod personal. Oprah a atins subiecte sensibile care pot fi identificate și nu i-a fost frică să vorbească despre luptele lor la televizor.

Mai mult decât atât, ea a vorbit și despre o fază dificilă din viața ei, care i-a făcut pe fanii să se îndrăgostească profund de ea. Pe parcurs, Oprah a strâns legiuni de adepți care s-au adunat în spatele ei chiar și în ziua de azi.

Până în 2008, spectacolul avea o audiență estimată la 46 de milioane de spectatori săptămânal doar în Statele Unite. În ciuda faptului că s-a încheiat în 2011, este încă considerat unul dintre cele mai mari talk-show-uri vreodată.