Vedete care s-au căsătorit în secret

Vedete care s-au căsătorit în secret Vedete care s-au căsătorit în secret

Celebrităților le place, de obicei, să se relaxeze în lumina reflectoarelor și multe au nunți extravagante la care participă un număr mare de paparazzi.Unele vedete, totuși, aleg să păstreze lucrurile discret și să se căsătorească în secret.Multe vedete s-au căsătorit în liniște, indiferent dacă merg la tribunal sau au o mică ceremonie cu doar câțiva prieteni și familie prezenți.Cine i-ar putea da vina?Strălucirea faimei se poate îmbătrâni după un timp, mai ales într-un moment atât de semnificativ din viața ta (uită-te la aceste superstaruri de la Hollywood în ziua nunții lor!). 

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi

După amânarea nunții lor din cauza pandemiei COVID-19, regatul britanic și magnatul proprietății s-au căsătorit în mod privat în iulie 2020 în Capela Regală a tuturor sfinților din Windsor Great Park din Berkshire, Anglia. Regina Elisabeta a II-a, prințul Filip, Sarah Ferguson și prințul Andrew s-au numărat printre cei 20 de invitați.

Justin Hartley și Sofia Pernas

Diverse site-uri au anunțat în mai 2021 că vedeta This Is Us, în vârstă de 44 de ani, s-a căsătorit „recent” cu actrița, 31 de ani.Au fost văzuți purtând inele potrivite pe mâinile stângi la începutul acelei luni și au debutat pe covorul roșu cu trupele identice în mai 16 la MTV Movie and TV Awards. Au fost inițial legate în mai 2020, deși s-au întâlnit cu ani mai devreme în 2015 în timp ce lucrau la The Young and the Restless.

Ariana Grande și Dalton Gomez

După ce s-au logodit în decembrie 2020, Grande și partenerul ei s-au căsătorit într-o nuntă „mică și personală” la casa lui Grande din Montecito, California, în mai 2021, potrivit Us Weekly. La nuntă au participat mai puțin de 20 de persoane, potrivit reprezentantului muzicianului de la acea vreme, care a adăugat: „Camera a fost atât de fericită și plină de dragoste și încât cuplul și familiile lor au fost bucuroase”.

Erin Lim și Joshua Rhodes

În martie 2021, E! scriitoarea și-a tachinat statutul de nou căsătorit pe Twitter, scriind „Oh, da, așa”, alături de o fotografie de la nunta ei din ianuarie. După ce s-au întâlnit la biserică cu doi ani înainte, cuplul s-a logodit în septembrie 2020.

Chloe Sevigny și Sinisa Mackovic

Alina Bloodline a dezvăluit pe Instagram în martie 2021 că s-a căsătorit cu croata cu un an înainte. „Căsătorit pe 9 martie 2020. Dragă, îți doresc o aniversare fericită de un an”, a spus Sevigny alături de o fotografie din ziua cea mare. La două luni de la nuntă, cuplul și-a întâmpinat împreună primul copil, un băiețel.

Nicolas Cage și Riko Shibata

După aproximativ un an de întâlniri, vedeta National Treasure s-a căsătorit cu Shibata într-o „mică” ceremonie din Las Vegas pe 16 februarie, potrivit publicistului său. „Data a fost aleasă pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui târziu al mirelui”, a confirmat agentul lui Cage într-o declarație. Cage a confirmat căsătoria cu DailyMail, confirmând că este adevărat și că au fost extrem de fericiți.

Riz Ahmed and Fatima Farheen Mirza

Surprinde! Pe podcastul „Grounded” al lui Louis Theroux în ianuarie 2021, actorul Nightcrawler a dezvăluit că s-a căsătorit cu romancierul într-o ceremonie de carantină. S-au întâlnit prima oară cu ani în urmă, când au stat unul lângă altul într-o cafenea din New York. Deși a păstrat identitatea ei ascunsă pentru prima dată, a expus-o ulterior în timpul unui interviu la emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon.