10 vedete care s-au ingrasat dramatic pe care nu le vei recunoaste

Nu este atat de usor sa fii o celebritate. Toata lumea e cu ochii pe ele si critica orice defect sau kilogram excesiv.

Acumularea de kilograme se poate intampla tuturor – chiar celebritatilor noastre preferate. Sarcina, rolul pentru un film, dragostea pentru bere – acestea sunt doar cateva exemple despre motivele pentru care vedetele noastre preferate de la Hollywood au castigat in greutate. In timp ce unele celebritati au reusit sa revina la o greutate mai sanatoasa, altele nu. Iata 10 dintre celebritatile noastre preferate, care au castigat dramatic greutate.

Vin Diesel

Cand fotografia lui Vin cu o burta mare a aparut pe internet, o multime de fani au refuzat sa creada ca este autentica. Dar parea a fi adevarat. Acesta a fost exact modul in care a aratat Diesel in 2015. Totusi, merita mentionat faptul ca vedeta a revenit in forma foarte repede.

 

Christian Bale

Ei spun ca actorul a castigat greutate nu pentru ca a renuntat la el insusi, ci pentru o noua parte a filmului. Și putem sa credem cu usurinta. In 2004, a pierdut 54 de kg pentru rolul sau in The Machinist si apoi a castigat 45 pentru Batman Begins.

 

Rihanna

Toti fanii Rihannei sunt uimiti. In ultimul timp, cantareata a castigat mai mult de 10 kg. Dar se pare ca Rihannei nu prea ii pasa de asta si inca apare in imbracaminte revelatoare.

 

Nelly Furtado

Vei recunoaste cu greu aceasta fata odata slaba. Poate ca problemele personale au afectat greutatea lui Nelly. Cu un an in urma, s-a separat de sotul ei, Demacio Castellon, pentru care a parasit show business-ul.

Kesha

Cantareata sustine ca producatorul ei a tachinat-o, spunand ca silueta ei este departe de a fi ideala. Acest lucru i-a provocat o cadere nervoasa. Ei bine, ei au mers in mod separat, iar acum Kesha pare sa se bucure de libertatea ei.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer spune ca, dupa ce a nascut doi copii, se simte mai feminina si mai fericita si nu va mai pierde in greutate. Cine suntem noi sa o criticam?

Steven Seagal

Chiar si cand era tanar, era greu sa-i spui lui Steven ca este slab. Dar, datorita pregatirii fizice intensive, si-a mentinut corpul in forma. Acum, greutatea actorului este de 129 kg, ceea ce este destul de mult chiar si pentru inaltimea sa. Cu toate acestea, se pare ca lui Seagal nu-i pasa prea mult.

Jessica Simpson

La inceputul carierei sale, cantareata avea aproape corpul ideal. Cu toate acestea, in ultimii ani ea a castigat continuu si a pierdut in greutate. Astfel, putem spune ca forma sa actuala nu este probabil rezultatul final.

Brendan Fraser

Actorul a trecut printr-o desparire dureroasa si o vatamare fizica, care a provocat o pauza in cariera sa profesionala. A afectat aspectul sau, si nu intr-un mod bun. Din fericire, talentul sau a ramas neschimbat.

Kelly Clarkson

Cantareata a castigat greutate din cauza sarcinii si, pana in prezent, nu a reusit sa o piarda. Dar se pare ca nu vrea cu adevarat. Kelly sustine ca este fericita asa cum este si ca nu are nevoie de aprobarea sau dezaprobarea nimanui.