Muzicieni bogați care au murit

Muzicieni bogați care au murit Muzicieni bogați care au murit

A devenit mai frecvent să auzim în știri cum unul dintre artiștii noștri preferați a murit tânăr. Poate proveni dintr-o dilemă medicală neprevăzută, dependență de droguri sau instabilitate psihologică care a dus la moartea lor prematură. 

Ne jelim pierderea, indiferent de origine, deoarece orice viață pierdută generează o piesă lipsă din universul muzical.

Am compilat o listă cu unii dintre artiștii care au murit înainte de vremea lor. Câteva dintre ele sunt surprinzătoare, deoarece ne amintește de darul care a fost luat pe planetă prea curând. 

Whitney Houston - 20 de milioane de dolari

Houston a început să apară târziu la interviuri, să lipsească expoziția și, de asemenea, să slăbească pe care mulți l-au atribuit consumului de droguri. Se părea că începuse să revină, dar în 2012 fusese descoperită inconștientă în cada ei. Moartea ei a fost considerată un accident, dar Shet avea un amestec de cocaină și alte droguri în sistemul ei.

Tupac Shakur - 40 de milioane de dolari

Acest om a fost un rapper și actor care a părăsit lumea foarte devreme. Melodiile sale s-au concentrat pe probleme importante care au fost controversate pentru vremurile sale și a lansat mai multe discuri de succes de-a lungul carierei sale. El a format un grup numit Outlaw Immortalz după ce a servit nouă luni de închisoare pentru o acuzație de agresiune sexuală

El fusese împușcat în 1994, dar nu a fost ucis decât după o altă împușcare care a avut loc în 1996 printr-un drive-by. El a fost în valoare de 40 de milioane de dolari cu moartea sa, dar ne așteptăm că prosperitatea sa ar fi crescut exponențial dacă ar fi reușit să rămână în viață.

Avicii - 50 de milioane de dolari

Numele său adevărat era Tim Bergling și fusese DJ, compozitor și muzician electronic care s-a clasat în topurile melodiilor sale. A devenit faimos în 2011 cu una dintre capodoperele sale -  Nivelurile - și a început în scurt timp un turneu și a început să colaboreze cu diferiți muzicieni din întreaga lume. Problemele din cariera sa au început la începutul unui an după ce a început starul său, el a trebuit să i se îndepărteze apendicele și vezica biliară din cauza abuzului de alcool.

Sănătatea lui a început să se deterioreze pentru că s-a transformat în analgezice și a devenit instabil mental din cauza presiunii de a executa. Avicii și-a încheiat viața în 2018 la vârsta tânără de 28 de ani, iar familia sa a lansat Fundația Tim Bergling în onoarea sa.

Freddie Mercury - 100 de milioane de dolari

Freddie Mercury a fost solistul grupului rock numit Queen, dar a produs și discuri și a scris piese. Avea nevoie de o natură spectaculoasă și este foarte apreciat în domeniul pietrei pentru performanțele sale de knockout. Modul în care a comandat o etapă a fost foarte unic.

Din păcate, el a contractat SIDA în 1987 și i-a epuizat încet propriul corp și a încetat din viață în bătălia din 1991, a ajuns să cadă cu această afecțiune.

Kurt Cobain - 100 de milioane de dolari

Faimos pentru rolul său în trupa rock numită Nirvana, și-a concentrat munca în principal pe melodii decât pe versuri. El a reușit să atingă o valoare netă de 100 de milioane de dolari.

El a suferit de afecțiuni ale stomacului, precum și de bronșită cronică, dar nu asta l-a ucis. Cobain a încercat să se sinucidă de mai multe ori și a suportat o dependență de droguri, ceea ce a dus la moartea sa la vârsta de 27 de ani. A folosit o pușcă și un amestec de droguri.

Bob Marley - 130 de milioane de dolari

Bob Marley a fost compozitor și cântăreț care a murit când avea doar 36 de ani. 

S-a mutat din Jamaica în Anglia creând mai multe discuri în timpul carierei sale.

Marley avea o valoare de 130 de milioane de dolari la moartea sa din cauza cancerului. Medicii săi au găsit un melanom canceros sub unghia de la picioare, dar el a refuzat eliminarea întregului deget. Cancerul a ajuns să se disperseze în mintea lui și a murit un an mai târziu.

Jimi Hendrix - 175 de milioane de dolari

Cariera acestui tip a durat doar patru ani, dar a reușit să realizeze multe în acea perioadă. A compus piese, a fost cântăreț și poate cânta la chitară, ceea ce l-a făcut celebru. Hendrix a fost un headliner la Woodstock și a făcut mai multe turnee în întreaga lume în timpul petrecut în industrie.

Căderea artistului a fost dependența sa de droguri și alcool, ceea ce l-a determinat să devină uneori violent. Există o mulțime de suspiciuni în jurul morții sale, dar se pare că a făcut supradozaj are doar 27 de ani.

Elvis Presley - 300 de milioane de dolari

Este imposibil să nu fi auzit numele lui Elvis Presley de mai multe ori în viața ta. Acest artist a murit când avea doar 42 de ani. A câștigat o viață bună pentru că a acumulat 300 de milioane de dolari odată cu trecerea după ce a lansat mai multe melodii de succes pentru publicul larg.

Presley s-a agățat de droguri după sfârșitul căsătoriei sale cu Linda Thompson, care cu siguranță a avut un impact asupra corpului său, ducând la mai multe probleme medicale la un atac de cord.

Michael Jackson - 600 de milioane de dolari

Compozitor, cântăreț și dansator uimitor a murit când avea doar 50 de ani și era un cântăreț, compozitor și dansator uimitor. Era un animator uimitor și suferea de o afecțiune numită vitiligo, care determină pierderea pigmentului pielii tale.

A murit înainte de turneu în 2009 din cauza unui infarct și s-a stabilit că moartea sa a fost cauzată de o supradoză. Jackson a reușit să dea  600 de milioane de dolari familiei sale, dar acesta a fost un alt suflet care a părăsit lumea mai devreme decât ne așteptam.

John Lennon - 800 de milioane de dolari

John Lennon este renumit ca membru al The Beatles,dar a fost și compozitor și cântăreț. 

John Lennon a fost ucis de un fan pe nume Mark David Chapman. 

Lennon a fost împușcat de patru ori în spate și declarat mort la spital la vârstă de 40 de ani. A lăsat o avere de 800 de dolari familiei sale.