Cei mai bogati 5 cantareti din lume

Cei mai bogati 5 cantareti din lume Cei mai bogati 5 cantareti din lume

A fost o vreme când oamenii cu greu credeau că muzicienii vor putea să-și creeze o avere destul de mare. Această noțiune larg răspândită despre muzicieni nu s-a stins până când unii maeștri au început să exploreze opțiuni profitabile de a-și vinde creațiile. Mulțumită acestor drepți care au spart multe mituri și i-au fascinat pe toți cu creativitatea lor. Nu numai că lumea i-a luat în seamă, dar și-a adus o mulțime de bani de redevență în conturile lor bancare. Aceste cele mai bogate vedete au creat o mare furie în industria muzicală și au câștigat faimă fără sfârșit după înregistrarea top-topurilor, alături de aprobarea mai multor mărci și oferte.

HERB ALPERT - 850 DE MILIOANE DE DOLARI

Fiind pe poziția a 5- a în ceea ce privește cei mai bogați muzicieni din întreaga lume, Herb valorează 850 de milioane de dolari. Dacă vă amintiți  Rise , imnul senzual disco lansat în 1979. Cu siguranță veți putea spune cât de impresionant a fost stilul său. Încă din zilele sale Rise , Herb a parcurs un drum lung, ajungându-se în cele din urmă ca una dintre cele mai iconice figuri din scena muzicii pop.

Cu toate acestea, Herb stă un pic neobișnuit, deoarece faima lui nu era cu adevărat din muzica convențională urbană, pop sau rock. Stardomul său a fost treptat, chiar din momentul în care cariera sa a început ca instrumentist și compozitor al grupului - Herp Alpert & The Tijuana Brass . El este mândru beneficiarul a nouă premii Grammy și a produs cinci albume care au ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100. Ce mai?

P. DIDDY - 855 MILIOANE DE DOLARI

Artiștii hip hop își urmează fanii loiali, iar P. Diddy și-a folosit capacitatea de a câștiga faima în creștere. Potențialul său în diversificarea fluxurilor de câștig este similar cu Dr. Dre, care a început la începutul carierei sale ca rapper și producător. Muzica anilor 1990 și chiar la începutul anilor 2000 a învârtit magia absolută și a condus multe alte companii să se oprească și în centrul atenției. Diddy i-a urmat și el urmele.

Bărbatul a început ca regizor de talente la Uptown Records, înainte de a-i da etichetei Bad Boy entertainment un nume pe care să-l considerăm. În prezent, are o valoare netă de aproximativ 855 milioane de dolari, datorită altor câteva întreprinderi precum îmbrăcăminte, parfumuri și multe altele. Diddy a spus în timpul unui interviu că o lecție de serviciu pentru clienți pe care a luat-o la doar 12 ani a fost cea care l-a ajutat să obțină succes antreprenorial, în afară de a face pași mari ca muzician.

JAY Z - 900 DE MILIOANE DE DOLARI

În întreaga sa carieră, Jay a câștigat 19 premii Grammy și a vândut un record de 100 de milioane de albume în întreaga lume. În mod firesc, acesta îl face al treilea cel mai bogat muzician din întreaga lume, cu o valoare netă de aproximativ 900 de milioane de dolari. Acum orice persoană inteligentă poate descifra simpla muzică, iar vânzările de albume nu l-ar fi ajutat să adune o avere atât de grozavă. Dar imperiul pe care omul l-a construit este cu adevărat inspirator și necesită un nivel diferit de tact.

Pe lângă asistența unor artiști precum Rihanna, Kanye West și Nas, rapperul a făcut o treabă fantastică cu linia sa de îmbrăcăminte urbană de mare succes - Rocawear . De asemenea, Tidal , serviciul de streaming de muzică pe care l-a lansat, merge cu arme grozave. La fel ca orice om de succes din showbiz, imensul imperiu al lui Jay-Z nu se bazează doar pe talentele sale muzicale, ci și pe linia sa de îmbrăcăminte, clubul său sportiv, etichetele de divertisment, precum și serviciul său de streaming de mare succes.

PAUL MCCARTNEY - 1,2 MILIARDE DE DOLARI

Oricine a crescut la începutul anilor '60 din Anglia trebuie să fie familiarizat cu cinoziunea globală pentru visele și speranțele unei întregi generații care a ajuns la vârsta în deceniul respectiv - The Beatles . Când vorbim despre  The Beatles , Paul McCartney este un nume care trebuie să apară în mijlocul fiecărei discuții despre acel brand iconic. Billboard Hot 100 a înregistrat 32 de hit-uri masive numărul unu de la el, drepturi de autor pentru aproape 25000 de melodii și multe altele.

Cu o perioadă nesfârșită de șase decenii care depășește durata carierei, fostul artist muzical are o valoare netă brută de 1,2 miliarde de dolari. Acum, Paul este, fără îndoială, o persoană versatilă, mai ales după ce a îmbrăcat pălăriile unui actor, a unui regizor și chiar a unui scriitor. Este cunoscut drept o „legendă de bună-credință”, iar afacerea muzicală va pierde practic fără el sau sprijinul său.

ANDREW LLOYD WEBBER - 1,28 MILIARDE DE DOLARI

Și în cele din urmă vine cel mai bogat muzician numărul unu din lume! Nu este o surpriză faptul că Andrew deține o valoare netă de aproape 1,28 miliarde de dolari. Popularitatea sa a fost atât de largă încât numele lui Webber este sinonim cu cel al lui Broadway ! Munca sa bogată în muzică definește generația actuală și modul în care o duc mai departe. Majoritatea muzicalelor sale au mai mult de zeci de ani. Webber a câștigat un Grammy, iar albumele sale au câștigat, de asemenea, nominalizări de multe ori.

Nu este un lucru minunat câștigând bani enormi într-o lume în care concurenții continuă să concureze pe primul loc. Fie că este vorba de muzică simplă sau de suplimente, fiecare dintre aceste figuri celebre s-a străduit din greu să ia o poziție care să le definească în prezent. Dar aceasta nu este una exhaustivă. La urma urmei, există mulți bani plutind în jur și nimeni cu un suflet creativ și un spirit de aspirație nu va sta liniștit sau va rămâne lipsit de bani.