Cei mai bine plătiți DJ din lume

Cei mai bine plătiți DJ din lume Cei mai bine plătiți DJ din lume

Industria muzicală este foarte tipul unei lumi înfundate. A ajunge la vârf devine mai dificil, în special în ultimii zece ani. Având în vedere că tehnologia plasează platformele lor nesfârșite pentru ca oricine să își pună arta pe piață, concurența nu a fost niciodată mai dificilă. Și, în consecință, ceea ce îl face mare nu a fost un fel de provocare.

În industria audio, ar trebui să acordăm o atenție specială artiștilor electronici. Considerat a fi direcționat către publicul de pe piață, acest gen a fost în măsură să-și croiască drum în muzica de masă și a valorificat tot mai mulți fani de-a lungul anilor.

DJ Pauly D

Pe lângă salariul său „Jersey Shore” de la MTV, DJ Pauly D are jumătate din câștigurile sale anuale din cele 132 de concerte DJ cu care a jucat în ultimul an. Împreună cu realitatea, vedeta TV a reușit să-și transforme celebritatea într-o carieră de DJ în plină expansiune, controlând în medie 40.000 de dolari pentru fiecare concert de club, petreceri private și o deschidere temporară pentru Britney Spears în turneul ei Femme Fatale.

Pauly D a lansat, de asemenea, o linie de îmbrăcăminte numită Dirty Couture, o loțiune de bronzare Pauly D Bronze Beats, intenționează să obțină o cască SMS Audio cu 50 Cent, o băutură numită REMIX Pre-Game Cocktails în parteneriat cu un cofondator Grey Goose și o serie spinoff intitulat „The Pauly D. Project”.

DJ Snake 

DJ Snake, alias William Sami Étienne Grigahcine, DJ / Producător de discuri de origine algeriană, de origine franceză, a anunțat al doilea album de studio, Carte Blanche, pe 16 iulie 2019. Producătorul nominalizat la premiile Grammy este cel mai bine cunoscut pentru hit-ul Turn Down For What, co -produs cu Lil Jon.

A produs pentru Lady Gaga, Major Lazer și multe altele. A remixat mulți artiști importanți și a interpretat seturi sold-out în cele mai populare cluburi de noapte, petreceri și festivaluri din lume.

Afrojack

Afrojack este un DJ olandez, producător de discuri și remixer. În 2014, a lansat discul său de debut Forget the World.

Afrojack apare adesea în top 10 DJ DJ Top 100. Cu o valoare netă estimată de 60 de milioane de dolari, a devenit unul dintre cei mai bogați DJ din lume.

Alesso

Alessandro Lindbland, altfel numit Alesso, este un DJ suedez care a început dintr-un oraș mic de lângă Stockholm, Suedia. Alesso aproape a venit de nicăieri pe arena muzicală, construind o mulțime de muzică înainte de a fi în cele din urmă recunoscut după ce a publicat primul său album cu titlu personal.

De atunci, Alesso a lucrat cu mai mulți artiști precum Madona, Tove Lo și Calvin Harris. În 2015, a ocupat locul 13 pe lista DJ Magazine a celor mai buni 100 de DJ muzicali. Alesso a intrat pe scena DJ-ului din Europa ca fiind clasat în top 5 dintre DJ-ii din toată Europa.

Afirmația lui Alesso de a da foc nu a fost o întâmplare, deoarece este încă prezent printre cei mai cunoscuți DJ din majoritatea Americii și Europei. El continuă să facă turnee pe toată planeta și nu are nicio dorință să se oprească în curând.

Skrillex

Sonny John Moore, cunoscut sub numele de Skrillex, este un producător american de muzică electronică de dans, DJ, cântăreț, compozitor și multi-instrumentist.

Stilul lui Skrillex este foarte diferit de mulți dintre ceilalți DJ de acolo, care l-au deosebit atunci când caută să-și facă un nume.