Oja semipermanenta pentru femei stilate

Oja semipermanenta Oja semipermanenta

In zilele noastre moda si stilul evolueaza foarte repede. Nu doar hainele si accesoriile sunt importante, dar si unghiile sunt cartea de vizita a unei femei. Care este cea mai buna optiune pentru a avea niste unghii perfecte? Bineinteles ca oja semipermanenta este o optiune principala pentru niste unghii ingrijite, rafinate si perfecte.

Astazi avem alternative numeroase pentru a alege culoarea potrivita a unghiilor. Important e sa alegi ce iti place tie tinand cont de urmatoarele lucruri:

Manichiura semipermanenta este pentru orice femeie, dar mai ales pentru femeia care nu are timp sa se duca in fiecare saptamana la salon sau la spa. Acest nou trend este esential pentru orice femeie. Unghiile cu oja semipermanenta vor rezista mai mult si nu fac rau unghiilor. Oja semipermanenta acopera unghia naturala si o protejeaza de factorii externi cum ar fi apa, detergentul de vase,si multe altele. Oja semipermanenta se aplica dupa ce s-a curatat unghia de cuticule si dupa ce s-a dat o forma unghiei. Aplicarea acesteia este diferita fata de aplicarea ojei traditionale. Desigur ca sunt mituri create in jurul acestui subiect. Asa ca voi enumera caracteristici pro si contra pentru a argumenta:

Argumente pro:

Aspectul:

Manichiura si oja semipermanenta arata mai elegant decat cea traditionala. Astfel dupa aplicare, stratul de culoare ramane intact pana la capat,deoarece se elimina cu mai multa dificultate.Acest tip de manichiura este versatile pentru are o gama intreaga de culori, modele, aplicatii si accesorii pentru unghii. Acum se poarta unghiile neon, unghiile oglinda, unghiile metalizate, unghii termo sau termicem unghii cameleon. Aceste tehnici pot fi asezonate cu decoratiuni de tot felul.

Rezistenta si durabilitate

Oja semipermanenta dureaza mai mult de 15 zile. Este potrivita pentru femeia care este prinsa in valtoarea vietii de zi cu zi. Este perfecta pentru femeia care nu are timp sa se duca asa des la salon de infrumusetare . Totul depinde de cat de repede creste unghia. Dar cel mai important este ca protejeaza unghia si o face mai sanatoasa si astfel ofera un aspect elegant.

Uscarea rapida

Cel mai important lucru la oja semipermanenta este ca se usuca foarte repede, mai repede decat oja traditionala. Oja traditionala necesita timp de asteptare si foarte multa grija in contactul cu obiectele din jur. Aceasta manichiura semipermanante se usuca la  lampa UV in timp foarte scurt. Cu aceasta tehnica poti sa iti faci activitatile tale zilnici imediat dupa uscare la lampa UV.

Argumente contra

Conteaza tipul de unghie

In timp ce multe femei apeleaza la aceasta optiune, trebuie sa nu uitam ca fiecare femeie are felul ei de unghie: mai subtire, mai firava ori rezistenta. Atunci cand clienta sufera de boli de tiroida care afecteaza pielea, parul si unghiile sau cand clienta isi aplica pentru prima strat de oja semipermanenta. Pentru acest gen de cliente este recomandata oja semipermanenta pentru ca face unghia mai puternica si mai rezistenta la factori externi.

Se curata foarte greu

Ca sa cureti oja semipermanenta nu este usor, asa cum este oja traditionala. Ca sa o cureti necesita sa cureti unghiile cu o acetone speciala si folie de aluminiu. Este o procedura ce se recomanda a fi facuta de un expert in manichiura.

Faptul ca femeia trebuie sa se deplaseze la salon

Se stie ca acest tip de manichiura sau oja semipermanenta necesita a fi aplicata in salon profesional sau de catre cineva specializat in acest domeniu.Uscarea la lampa UV este primordiala pentru a avea o manichiura rezistenta. Preturile difera, dar tinand cont de durabilitatea acesteia se merita se apelezi la oja semipermanenta. Aceasta tehnica este mai complexa fata de cea traditional. Dar hai sa ne gandim cat de placut e sa te duci la salon si sa privesti cum cineva iti face unghiile mai frumoase si mai sanatoase.