Oja semipermanenta ce se usuca la orice lampa uv sau led

Oja semipermanenta Oja semipermanenta

Pana de curand oja semipermanenta era doar un vis pentru femeile foarte atente cu propria manichiura. Dar iata ca azi putem spune ca acesta este un vis implinit.

Oja semipermanenta are o multime de beneficii, ceea ce o face sa fie preferata in detrimentul manichiurii clasice. Ea este o combinatie intre un lac normal si gel clasic de unghii false, un gelak care luceste frumos si are o textura fiabila, lejera, se usuca la orice tip de lampa fie ca este vorba de lampa uv sau led.

Oja permanenta nu ataca unghiile si este usor de aplicat, ceea ce o face sa fie o alternativa extrem de inspirata. Multe tipuri de oje semipermanente contin inclusiv vitamine, ceea ce poate fi un imbold pentru sanatatea unghiilor.

Si sa nu crezi ca pentru a-ti face unghiile cu oja semipermanenta trebuie sa faci un efort financiar deosebit.

Din fericire, oja semipermanenta este o solutie de buget.

Ea este disponibila in magazinele de specialitate la preturi rezonabile. Totusi daca vrei sa-ti faci unghiile acasa cu oja semipermanenta trebuie sa stii ca ai nevoie de un dispozitiv special.

Este vorba despre o lampa UV care ajuta la fixarea ojei.

Oja semipermanenta se aseamana cu cea clasica din exterior, dar diferentele sunt foarte mari - si nu ne referim doar la rezultat, dar si la modul de aplicare. Exista o procedura pe care trebuie sa o deprinzi daca vrei sa-ti faci unghiile cu oja semipermanenta in confortul propriului camin.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-ti cumperi toate obiectele necesare.

Ai nevoie de oja semipermanenta (ce culoare doresti), o lampa cu ultraviolete sau cu LED, ulei pentru cuticule si solutie pentru indepartarea ojei.

La alegerea culorii tine cont de stilul tau vestimentar si de personalitatea ta.

Este mai putin probail ca vei opta pentru negru daca lucrezi intr-un birou formal sau tu esti o persoana foarte pozitiva si vioaie.

Iata ce trebuie sa stii despre oja semipermanenta:

- Nu dauneaza unghiilor.

Multi specialisti in domeniu sunt de parere ca oja semipermanenta reprezinta o solutie foarte eficienta pentru fetele care au unghii casante sau care se exfoliaza usor. In acest caz aceasta oja va intari unghia si o va proteja mai bine.

- Rezita extrem de bine pe unghi. La o manichiura clasica, oja normala ramane pe unghii intre 3- 4 zile (se decojeste usor atunci cand te speli pe maini etc).

In schimb, oja semipermanenta ramane pe unghii chiar si o luna de zile. Acest lucru inseamna ca vei avea mai mult timp pentru tine.