O vacanta perfecta in Padurea Neagra a Germaniei

Pădurea Neagră a Germaniei este una dintre cele mai bine cotate locuri turistice din întreaga lume, adesea lăudată pentru natura sa curată și colecția grozavă de lucruri de făcut, toate găsite la punctul de întâlnire dintre Germania, Elveția și Franța.

Pădurea Neagră se găsește în cea mai înaltă regiune a Scarplands din sudul Germaniei și este cunoscută pentru pădurile veșnic verzi dens împădurite și pentru satele pitorești. Adesea, Pădurea Neagră este asociată cu basmele Fraților Grimm, adăugând o atmosferă magică de mister la fiecare pas. Pentru iubitorii de arhitectură, asigurați-vă că nu ratați vizita la Freiburg, orașul proeminent din regiune, pentru minunata sa colecție de structuri gotice. Iubitorii de vin vor fi, de asemenea, încântați să viziteze oricare dintre numeroasele podgorii de tip boutique găsite în jurul Freiburg.

Park mit allen Sinnen este o necesitate absolută pentru călătorii pentru prima dată. Aceasta este o experiență unică, care vă face să vă folosiți toate cele 5 simțuri pentru a naviga pe o pistă de 2 kilometri, în timp ce desculți, veți ajunge în una dintre cele mai liniștite și frumoase locații de pe planetă. Apoi, asigurați-vă că vizitați Europa Park pentru un parc tematic bun, de modă veche, cu propria arenă de gladiatori. În cele din urmă, nu sări peste vizita ta la Lego-Land , mai ales dacă călătorești cu familia.

Sfat important: asigurați-vă că vă echipați fie cu un card roșu, fie cu un card negru pentru economii mari. Cartela Neagră poate fi achiziționată și vă oferă intrare gratuită la peste 140 de site-uri, în timp ce Cartea Roșie este gratuită și poate fi achiziționată la multe hoteluri/cabane.