O platforma magazin online la cheie, cea mai buna solutie?

O platforma magazin online la cheie, cea mai buna solutie? O platforma magazin online la cheie, cea mai buna solutie?

Avantajele si dezavantajele unui magazin online

Internetul poate fi o resursa incredibila unde cumparatorii poti sa-si extinda foarte mult optiunile de cumparare. In plus, sa comanzi produse online este adesea mult mai economic. Magazinele online sunt extrem de competitive si prin simple comparatii, puteti alege firma care ofera cel mai mic pret sau cele mai bune conditii (garantie, livrare, service post-garantie etc). Exista site-uri de comparatii care va ajuta in acest sens; au o reputatie foarte buna in ceea ce priveste recenziile primite din partea cumparatorilor.

Ce avantaje are o platforma magazin online?

Merita sa va deschideti un magazin online cu vanzare de produse sau servicii din mai multe puncte de vedere.

– Cumparatorii vor putea sa va viziteze magazinul online din confortul propriilor pijamale.

– Magazinele online sunt permanent deschise. Acest lucru inseamna ca utilizatorii le pot vizita oricand si chiar pot plasa comenzi, inclusiv in timpul noptii, la ore tarzii sau dimineata inainte de a pleca la serviciu.

– Cumparatorii nu intampina probleme cu parcarea masinii. Acest lucru se poate intampla in centrele oraselor sau in cazul magazinelor amplasate in zone foarte aglomerate. Dar daca vorbim despre un magazin online, dintr-o data problema parcarilor dispare.

– Cumparatorii de pe internet nu consuma benzina si nu pierd timp cu deplasarea la magazinul fizic. Asta petnru ca ei pot face o comanda direct de acasa sau de la serviciu, fara necesitatea de a se deplasa la magazin. Produsele se livreaza prin curierat rapid, conform specificatiilor cumparatorului din momentul achizitionarii.

– Nu exista cozi interminabile. Daca magazinele de succes se confrunta deseori cu multiple cozi interminabile, acest lucru nu este valabil in cazul magazinelor online. Aici, clientii pot alege produsul in liniste si apoi il pot plati fara sa astepte dupa alte persoane.

– Multe magazine online permit utilizatorilor sa scrie review-uri care poti fi apoi citite de alti posibili cumparatori. Astfel creste increderea intr-un anume magazin online, iar cumparatorii sunt incredintati ca fac o alegere buna.

– In cazul magazinelor online exista mai multe optiuni. In schimb in magazinele locale veti gasi mai putine optiuni. Acest lucru este foarte util mai ales in industria fashion dar si in alte domenii in care variatiile de produs sunt multiple. Pentru ca aveti acces la o paleta mai larga de produse si tipuri, exista sanse mai mari ca la final sa fiti multumit de achizitia realizata.

Daca vreti sa colaborati cu o platforma pentru un magazin online, incercati 123market.ro, puteti alege unul din pachetele care credeti ca avantajeaza afacerea dvs online.