Nu toate relatiile pot sau trebuie sa aiba un happy-end.

Nu toate relatiile pot sau trebuie sa aiba un happy-end. Nu toate relatiile pot sau trebuie sa aiba un happy-end.

Desi fanii lui Beyonce si Jay-Z inca refuza sa accepte adevarul, lumea larga asteapta deja deznodamantul mult-prea-trambitat de presa tabloida: divortul. Pareau sa aiba cea mai frumoasa relatie din lumea mondena de peste Ocean, dar lucrurile par sa fi ajuns intr-un punct din care nu mai exista cale de intoarcere. Site-ul intalniri.xyz va prezinta cateva dintre motivele pentru care pana si cele mai frumoase cupluri se despart.

1. Partenerii au valori diferite

Doar pentru ca doi oameni arata bine impreuna sau par ca se bucura unul de compania altuia in public nu inseamna ca lucrurile stau la fel si in spatele usilor inchise. Daca unul dintre parteneri pune pret mai mult pe cariera decat pe relatie sau daca un partener vrea sa aiba un copil iar celalalt nu e inca pregatit, pe cei doi ii asteapta o gramada de conflicte. Calea cea mai rapida de a le solutiona ar fi ca aceste lucruri sa fie puse in discutie inca de la inceputul relatiei, astfel incat cei doi parteneri sa fie siguri ca au aceleasi asteptari de la relatie si valori asemanatoare. 

2.Partenerii au stiluri de viata diferite

Multie cupluri se cunosc pe site-urile de Anunturi Matrimoniale - Matrimoniale Bucuresti si se aventureaza intr-o relatie fara sa se cunoasca suficient de bine. Astfel, pe parcurs descopera ca interesele si stilurile lor de viata sunt total diferite. Ea iese in fiecare seara, in timp ce el prefera sa stea acasa si sa se uite la meci. Ea castiga mai multi bani si vrea sa ii arunce imediat pe haine, in timp ce el ii depune intr-un cont secret. Chiar daca se simt bine unul in compania celuilalt, cei doi ar putea ajunge intr-un punct in care nu se mai intersecteaza din punct de vedere al stilului de viata. La inceput cei doi pot recurge la tot felul de compromisuri, insa, daca acest lucru se intampla un timp indelungat, e foarte posibil sa nu duca la nimic bun. Daca cei doi au stiluri de viata fundamental diferite, cel mai bun lucru pe care il pot face e sa admita ca nu au nimic in comun la acest capitol, sa discute despre asta constant si sa se asigure ca nu apar neintelegeri pe parcurs.

3. Cei doi nu sunt pe aceeasi pagina

Da, relatia dintre cei doi pare fara cusur, dar asta nu inseamna neaparat ca vietile celor doi se afla in acelasi punct. Cand acest lucru se intampla, se impun compromisuri, pe care nu toate cuplurile sunt dispuse sa le faca. De exemplu, daca el e mai in varsta, e posibil sa vrea sa ajunga la altar mai repede, in timp ce ea abia isi completeaza formularul pentru facultate si nu vrea sa auda de altar pana nu vede o diploma in buzunar. Daca cei doi pot ajunge la un compromis, lucrurile sunt aproape rezolvate, insa daca acest lucru nu se intampla, cu siguranta se anunta o despartire, pentru ca fiecare vrea altceva.

4. Nu mai exista incredere

Lipsa de incredere e unul dintre cei mai mari dusmani ai unei relatii. Nimic nou pana aici. Atunci cand unul dintre parteneri il insala pe celalalt (cum e cazul lui Jay-Z, despre care presa tabloida scrie ca ar fi inselat-o pe Beyonce cu Rihanna)  increderea a fost serios zdruncinata si nu mai sunt multe cai de a repara. De cele mai multe ori cel inselat considera ca singura cale spre redescoperirea fericirii e despartirea de actualul partener.  Sa repari un asemenea episod se poate dovedi greu, daca nu chiar imposibil, dar - daca ambii parteneri sunt dispusi sa aloce acestui demers energie si timp - lucrurile se pot schimba radical.

5. Unul dintre parteneri nu il sustine pe celalalt cand traverseaza o perioada dificila

Daca vrei sa ai o relatie fericita, trebuie sa fii dispus sa stai alaturi de partenerul tau chiar si atunci cand lucrurile nu sunt tocmai roz (cum ar fi incidentul din lift cu Solange, in cazul cuplului Beyonce-Jay-Z). Chiar daca doi oameni sunt impreuna de mult timp si au trecut impreuna prin multe momente neplacute (ex.: pierderea slujbei sau moartea cuiva apropiat) - cu prima ocazie in care unul dintre parteneri nu il mai sustine pe celalalt intr-un moment dificil, e deja inceputul sfarsitului.

6. Niciunul dintre parteneri nu crede despre celalalt ca ar fi "the one"

Uneori se intampla ca el sau ea sa se trezeasca intr-o dimineata si sa isi dea seama ca - desi persoana de langa el/ea e minunata - tousi nu e ACEA persoana pe care o cauta. (Privita dintr-un punct exterior) relatia celor doi poate parea foarte bine sudata, insa asta nu inseamna neaparat ca vreunul dintre ei ar considera ca persoana de langa el e The One, adica persoana cu care vrea sa isi petreaca restul vietii. Momentul in care unul dintre parteneri ajunge la concluzia asta poate fi unul foarte dureros, insa e intotdeauna mult mai bine ca acest moment sa survina la inceputul relatiei, decat mai tarziu, cand lucrurile converg spre casnicie si/sau copii.