Sotul tau nu trebuie sa fie cel mai bun prieten al tau

Sotul tau nu trebuie sa fie cel mai bun prieten al tau Sotul tau nu trebuie sa fie cel mai bun prieten al tau

Ascensiunea rețelelor sociale a schimbat cu adevărat modul în care interacționăm ca oameni. În timp ce acest lucru poate deschide o mulțime de bine, înseamnă, de asemenea, că unele efecte secundare mai puțin ideale sunt pe parcurs. Unul dintre lucrurile pe care tindem să le vedem sunt postările gratuite despre familie, și anume soții sau soții care trebuie să fie.

Știm cu toții aceste tipuri de postări pe rețelele sociale și cum merg acestea. „Așa de binecuvântat să-mi petrec restul vieții alături de #bunul meu prieten” - și așa mai departe. Acum, deși acesta este un sentiment minunat și nu este absolut nimic în neregulă dacă cineva simte așa despre soțul său, dar de multe ori poate fi creat și nerealist și, uneori, dăunător, așteptarea pentru modul în care ar trebui să fie o relație.

În timp ce descrii pe cineva ca „cel mai bun prieten” al tău înseamnă că îi prețuiești prietenia mai mult decât oricine altcineva, oare exact așa vrem să descriem relația pe care o avem cu soții? În anumite privințe, fraza ar putea părea chiar un titlu insuficient și nu un mod adecvat de a descrie o relație iubitoare, de soție.

Cei mai buni prieteni ai tăi sunt unii dintre cei mai importanți oameni din viața ta și pur și simplu nu se poate nega acest lucru. Cu toate acestea, relația dvs. cu soțul dvs. ar trebui să fie într-adevăr plasată în aceeași categorie? La sfârșitul zilei, chiar și cu cei mai apropiați prieteni, nu împărtășești o viață cu ei. Sperăm că simți că împărtășești și pregătești o viață împreună cu partenerul tău și asta merită să fie privit diferit față de „cel mai bun prieten”.

Poate că acesta este motivul pentru care avem titluri diferite pentru soții și partenerii noștri decât „prieteni”. Poate de aceea facem distincția între „tip prieten” și „iubit”. În bine sau în rău, poate este important să faceți distincția pentru a vă onora relațiile cu cei mai buni prieteni separat de modul în care vă onorați relația cu soțul / soția.

Ce părere aveți despre această problemă?