Moduri de a prepara o cafea buna

Pentru un adevărat fan de cafea, este imposibil să-ți începi diminețile fără ea. Există multe moduri prin care poți să-ți prepari cafeaua – și am enumerat cele mai bune trei moduri de a-ți prepara cafeaua, plus câteva trucuri simple pentru a o prepara!

Cafeaua instant este cea mai bună opțiune pentru atunci când vă grăbiți să vă începeți ziua. Este cel mai simplu mod de a-ți prepara cafeaua. Tot ce aveți nevoie este amestecul de cafea instant, apă și lapte. Datorită mărcilor mici care oferă cafea în loturi mici – acum poți să bei o cafea cu gust bun fără efort!

Cel mai bun pentru oamenii grăbiți și timp limitat la îndemână.

Dezavantaje Are gust de cafea instant.

Cafea Cowboy

Este ca o cale de mijloc între cafeaua instant și cafeaua perfect preparată, precum o presă franceză sau un vers-over. Pentru aceasta, luați o lingură de zaț de cafea și puneți-o în oală. Este ușor și nu necesită alte echipamente.

Cel mai bun pentru  persoanele care nu doresc să facă compromisuri la gust, dar nu au timp să facă totul.

Dezavantaje motivul, dacă nu este perfect preparat, vă veti lipi dinții.

Sfaturile de preparare încep cu apă clocotită – după ce a fiert, scoateți-o de pe aragaz și adăugați zaț. Se amestecă puțin și se acoperă puțin. Când descoperiți, stropiți puțină apă rece pentru a așeza terenul.

Dacă aveți timp și energie pentru un ritual elaborat de dimineață care vă oferă cafeaua aromată perfectă - atunci această metodă este pentru dvs. Are mai mulți pași și necesită să dețineți o presă franceză.

Cel mai bun pentru persoanele care nu pot face compromisuri cu cafeaua.

Dezavantajele procesului dezordonat și curățarea este un coșmar.

Sfaturi  de preparare Începeți prin a adăuga apă și cafea în presă, apoi amestecați amestecul cu mișcare puternică. Înmuiați timp de 5 minute, apoi împingeți filtrul în jos cu o mișcare lentă. Cafeaua ta este gata de servire!