Cele mai elegante mese de cafea din acest sezon pentru casa ta

Cele mai elegante mese de cafea din acest sezon pentru casa ta Cele mai elegante mese de cafea din acest sezon pentru casa ta

Găsirea unor măsuțe de cafea uimitoare poate fi confuză și iată cum trebuie să o faci bine.

Odată cu debutul primăverii, organizarea unor întâlniri intime, în timp ce vă bucurați de frumusețea naturii, ne vine în mod firesc. Prin urmare, singura piesă perfectă pentru decorarea casei care poate fi punctul culminant al petrecerilor dvs. este o măsuță de cafea elegantă. O măsuță de cafea este, fără îndoială, un clasic care poate crea sau rupe decorul unei camere. Livingul nostru este un punct central al casei noastre și, prin urmare, o măsuță de cafea elegantă este esențială pentru a-i conferi mai mult caracter. De la hiper funcțional până la pur și simplu elegant, ai fi uimit să vezi cât de mult poate adăuga o masă de cafea în spațiul tău. De la design-urile moderne de la mijlocul secolului la cele chic country și tot ce există între ele, puteți găsi o varietate de modele care să se potrivească oricărui stil și buget. Dacă v-ați gândit să actualizați sau să cumpărați o măsuță de cafea nouă, vă recomandăm să știți ce funcționează cel mai bine și cum să o selectați pe cea perfectă care ridică o cameră.

Cum să alegi cea mai bună măsuță de cafea?

Indiferent dacă ați căutat frecvent pe Internet sau Pinterest pentru cea mai bună măsuță de cafea, găsirea celei poate fi destul de dificilă. Puteți lua în considerare ce fel de masă va funcționa pentru stilul dvs. de viață - o măsuță de cafea din sticlă poate părea uber chic, dar dacă aveți un copil mic, probabil că nu este o idee bună. Dacă aveți un spațiu mic, o măsuță de cafea mică și intimă ar putea fi o opțiune bună pentru a nu aglomera camera. De asemenea, nu vă lăsați doar de lemn, există o varietate de opțiuni disponibile pe piață.

Sfaturi de urmat atunci când alegeți o masă de cafea

1. Amintiți-vă Înălțimea

Nu este nimic mai incomod decât o măsuță de cafea care arată fie prea sus, fie prea jos. Puteți opta pentru o măsuță de cafea cu aceeași înălțime ca pernele canapelei pentru a nu face spațiul să arate.

2. Proporțiile contează

Împreună cu înălțimea, găsiți o măsuță de cafea care are lungimea potrivită în raport cu canapeaua din holul dvs. Nu ți-ar plăcea o mică măsuță de cafea așezată în centru, lăsând restul spațiului tău să pară gol.

3. Atingeți echilibrul corect

În afară de înălțime și lățime, o altă parte importantă este alegerea unei măsuțe de cafea care completează alte mobilier din cameră pentru a face spațiul să se simtă proporțional și echilibrat.

4. O piesă de utilitate

Investiți într-o măsuță de cafea multifuncțională care se potrivește stilului dvs. de viață și depozitare. Dacă este un spațiu mic, poate doriți să alegeți unul care să ofere și spațiu de stocare. Veți obține o mulțime de astfel de opțiuni.