Metode de contraceptie propuse fiului vostru

e mijloace de contraceptie sa ii propuneti fiului vostru?

Dragostea si bebelusii se fac in doi. De la pubertate trebuie sa ii spuneti odorului vostru ca trebuie sa isi asume partea de responsabilitate. Iar metoda excelenta este de a se proteja in timpul raporturilor sexuale.

Ce mijloace de contraceptie sa ii propuneti fiului vostru?

Avind in vedere si SIDA, baietii trebuie sa aiba de doua on mai multa grija de a-si proteja raporturile sexuale.de Ia 14 la 20 an!

Protectia impotriva unei sarcini nedorite este si problema baietilor. El trebuie sa aiba in permanenta asupra lui un prezervativ.

Obiectul flind intimidant pentru un tanar in fata unei fete, ii puteti recomanda copilului vostru (acesta este rolul tatalui) sa faca dinainte singur, exercitii cu un prezervativ lubrifiat.

Puteti sa ii sugerati o demonstratie de utilizare cu o banana…

Aceasta ii va permite sa evite stangacia, care este adesea cauza ruperii prezervativului. Spuneti-i, de asemenea, ca prezervativul trebuie indepartat inainte de disparitia erectiei si, in special, ca trebuie aruncat, Find de unica folosinta.

In orice caz, informatiI respectandui pudoarea

Baiatul poate fi jenat sa vorbeasca cu tatal (nu mai vorbim de mama!).

In schimb, un frate mai mare, un unchi care este de varsta mai apropiata, pot deveni mentori pretiosi pentru baiatul vostru.

Si daca este alergic Ia latex?

Latexul folosit la fabricarea prezervativelor poate constitui un factor alergen. Rugozitati, mici cosuri, iritatii si mancarimi sunt semne care nu inseala.

Amintiti de aceasta problema chiar fara a sti daca Ia fiul vostru este cazul.

Aceasta va evita situatia ca el sa confunde problema cu o problema de BTS (boli cu transmisie sexuala).

Discutati cu un medic, care ii va putea da sfaturi si ii va putea propune prezervative hipoalergice.