Menține-ți stilul de viață sănătos cu aceste destinații

  • Joi, 20 Octombrie 2022
  • Turism

Băutul și răsfățarea cu alimente calorice într-o locație poluată este eliminată, iar adoptarea unui stil de viață holistic și sănătos în vacanță este inclusă. Nu mai trebuie să vă simțiți vinovat că vă răsfățați exagerat în timpul evadării, deoarece aceste destinații vă permit să vă mențineți un stil de viață sănătos, toate în timp ce admirăm niște peisaje frumoase. Indivizii conștienți de sănătate nu mai trebuie să caute anumite retrageri pentru a-și ține drumul, o serie de locații uimitoare din întreaga lume răspund acum la tot felul de cerințe alimentare și alegeri de viață holistice și organice.

Tulum, Mexic

Tulum, Mexic, este un loc ferit de petrecărații nebuni care se îndreaptă spre țară pentru o margarita sau zece. Apele cristaline și plajele cu nisip alb sunt curate, iar ruinele mayașe sunt de explorat. Există o mulțime de restaurante care servesc vegani, vegetarieni și iubitorii de smoothie-uri, preparate din fructe proaspete, locale.

Jeffreys Bay, Africa de Sud

La doar câteva ore în afara orașului Cape Town se află acest refugiu pe malul oceanului, cu unele dintre cele mai bune surfing din lume. Dacă ești surfer, acest oraș leneș este pentru tine. Călărește pe valuri și apoi relaxează-te pe țărm, departe de agitația orașului.

Sedona, Arizona

Cunoscută pentru pietrele sale roșii uriașe, Sedona este cel mai bun loc pentru fanaticii drumețiilor și ființe spirituale. Interesant este că se numește vârtej, o locație sacră în care energia este valorificată și oamenii cred că energia și vindecarea sunt mai eficiente aici. Este locul ideal pentru yoga și meditație

Parcul Național Joshua Tree, California

Perfect pentru alpiniști, iubitorii de natură și observatorii stelelor, Joshua Tree este un parc național superb, amplasat între deșerturile Colorado și Mojave. Dacă locuiți în LA, mergeți aici pentru a vă relaxa, a întineri și a fi una cu gândurile voastre.

Reykjavik, Islanda

Islanda este cunoscută pentru aerul vioi, proaspăt și energia curată. Ai grijă de mintea și corpul tău făcând baie într-una dintre izvoarele termale, cum ar fi faimoasa Lagună Albastră. Folosiți noroiul magic, cascadele uimitoare și izvoarele termale.

Bali, Indonezia

Bali este cu adevărat ceva special. Oameni de pe tot globul călătoresc aici pentru a se scălda în ape pentru vindecare și merit spiritual. De la temple antice la câmpuri de orez și canioane secrete, veți explora fără oprire unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Dharamsala, India

Pe un oraș pe deal din Himachal Pradesh, se află Dharamsala, plin de mănăstiri, momos, un centru tibetan de medicină și astrologie, precum și vederi pitorești. Orașul oferă retrageri de wellness care se concentrează pe viața holistică.