Top destinatii in 2021 din Europa

  • Marţi, 27 Octombrie 2020
  • Turism
  • Publicat de
Elvetia Elvetia

Cu ceva timp in urma, cand ne-am intrebat cititorii ce vor sa stie si sa citeasca. Va planificati vacanta de vara si va intrebati care sunt cele mai bune locuri de vizitat din Europa?

Ce ar trebui sa includ sau sa iau in considerare pentru aceasta vara tinand cont de situatia speciala in care ne aflam cu totii. Mai jos am ales cele mai frumoase destinatii turistice insa mai multe puteti vizualiza pe harta Europei.

Iubim Europa si am fost pe tot continentul vechi, explorand cele mai bune destinatii europene in ultimele veri.

Cele mai bune locuri de vizitat in Europa in timpul verii nu se poate spune exact, difera de la o persoana la alta insa, am trait in mai multe locuri pe care le recomandam!

1. Rhodes, Grecia

Rhodos si, de fapt, toate insulele grecesti sunt renumite pentru ca sunt o destinatie de vara europeana minunata!

Puteti sa va alaturati vietii de noapte populare sau sa stati la plaja toata ziua si sa va culcati devreme pentru a o repeta a doua zi.

Oricum ar fi, nu ratati mancarea, ati regreta!

2. Santorini, Grecia

Toata lumea va fi geloasa de fotografiile tale de la apusul soarelui din Santorini! Acesta este motivul pentru care am adaugat factorul instagrammy-glam!

Cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, este mult mai bine sa stati pe insula decat sa faceti o singura excursie de o zi.

Odata ce turistii de la croaziere parasesc insula, va veti simti ca in rai. Asigurati-va ca inchiriati o masina in Santorini. Va veti bucura ca ati facut-o, deoarece unele strazi sunt inguste. Preturile pentru inchirieri auto economice incep de la aproximativ 60 de lei pe zi.

Este timpul sa gasiti o terasa frumoasa si sa priviti apusul magic, in timp ce va bucurati de mancaruri grecesti.

Va recomandam sa combinati ambele excursii la Rodos si Santorini. Ambele insule ofera tot ce ai nevoie pentru vara ta epica europeana. De aici puteti face si excursii de o zi pe insule mai mici din jur.

3. Interlaken, Elvetia

Este o explozie de culori aici, ceva la care personal nu ne asteptam atat de frumos!

Prin urmare, Interlaken este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat in vara europeana (si iarna)!

Puteti ajunge la Interlaken cu trenul, autobuzul si masina proprie. Ne-am parcat masina direct in fata Backpackers Villa Sonnenhof din centru.

Pentru a va deplasa in Elvetia, va recomand sa inchiriati o masina. in parte, trenul este absolut superb, dar atunci cand calatoriti cu mai mult de 1 persoana, masina este cea mai ieftina modalitate de a va deplasa.

Acestea fiind spuse va dorim un concediu placut intr-una dintre cele 3 destinatii turistice de top.