Masini de top folosite in Fast&Furios

 

Chiar dacă în zilele noastre, franciza Fast and Furious a luat o întorsătură către gunoiul nerealist de la Hollywood cu care suntem atât de familiarizați în zilele noastre, nu se poate nega că franciza a fost un utilizator de top al unor mașini minunate. De la comploturile inițiale care se roteau în jurul utilizării mașinilor uimitoare, curse și cascadorii majore; filmele se concentrează acum în jurul familiei și înving un ticălos lipsit de lumină. Cu toate acestea, franciza a rămas fidelă utilizării unei game de mașini, de la musculatura americană la mașinile de curse NASCAR. Citiți mai departe pentru a vedea ce mașini am considerat cele mai demne de remarcat.

 

1995 Mitsubishi Eclipse

O mașină uimitoare cu un motor de 2 litri cu 4 cilindri, 210 cai putere și aspecte vizuale incredibile; Mitsubishi Eclipse (așa cum este folosit de Brian O'Connor) a fost cu siguranță unul care a atras atenția. Văzut în filmul „The Fast and the Furious” , Brian Connor a folosit Mitsubishi Eclipse pentru a-l ajuta pe Dom Toretto să se ferească de polițiști. Deși în prezent a fost întrerupt și distrus în film, dacă ai putea apuca mâinile pe unul, ai fi extrem de norocos.

1993 Mazda RX-7

Mazda RX-7 este o mașină sport compactă, cupe cu 2 uși și acasă a unui motor twin-rotor de 1.3L Twin turbo de 255 CP. Mașina folosită în The Fast and Furious a avut modificări semnificative ale caroseriei, creând o vedere estetică a mașinii. Modificările au inclus un set de caroserie VeilSide USA Aero și capace pentru farurile din spate. Mașina a fost folosită de Dom Toretto în timpul unei curse de stradă. Nu este confirmat ce s-a întâmplat cu mașina, dar nu am văzut-o distrusă. Poate că își va ridica capul într-un viitor film Fast and Furious.

2001 Nissan Silvia S15 Spec-S

Nissan Silvia S15 din 2001, denumită și Mona Lisa, a fost o mașină uzată în mod semnificativ a Fast and Furious: Tokyo Drift . Deși în prezent este un model întrerupt, această mașină sport coupe cu 2 uși a venit cu un motor turbocompresor RB26 Sky-line GT-R drept cu șase, cu linie împletită din oțel Earl's Performance și fitinguri anodizate. Phew, după gura aia, să ne tragem răsuflarea. Mașina primește, de asemenea, modificări ale caroseriei, inclusiv caroseria C-West, aripa spate GT și oglinzile Ganador. În film, mașina a avut unele modificări de specialitate, inclusiv centurile de siguranță Takata, panourile ușilor, paravanul de protecție din spate și un volan Sparco. Condusă de Han Seoul-Oh pentru curse de drift standard, mașina a fost cu siguranță o frumusețe.

1997 Mazda RX-7

Mazda RX-7-FD din 1997 este o altă mașină condusă de franciza Han Seoul-Oh, în primul rând în filmul Fast and Furious: Tokyo Drift . Un model întrerupt în zilele noastre, mașina avea un set de caroserie Veilside Fortune și un motor construit cu Veilside cu un sistem de gestionare a motorului Apexera Power FC, un kit turbo HKS T042, intercooler montat în V și bujii de curse NKG. Cu o vopsea de amestec Kolar negru-portocaliu, mașina a fost o uimitoare de amintit din franciză. De asemenea, utilizată în procesul de curse în drift, mașina a fost văzută sau menționată și în Fast and Furious 6, Furious 7 și Fast 9.

1970 Dodge Charger R / T

Discutabil una dintre cele mai memorabile mașini din franciza Fast and Furious; Dodge Charger este una dintre cele mai asociate mașini cu personajul principal, Dom Toretto. În The Fast and Furious, Fast & Furious, Fast Five și Furious 7; mașina este veche și vizual estetică, dar în realitate s-ar putea să nu ofere o performanță excelentă. Mașina a fost folosită în filme în diverse activități, curse și pauze de închisoare, dar în cele din urmă și-a întâlnit dispariția în Furious 7, unde a fost, din păcate, distrusă. O crimă pentru umanitate, distrugerea unei mașini de această frumusețe! Este puțin probabil să vedem mașina din nou în franciză. Mașină grozavă totuși.

1994 Toyota Supra MK IV

O mașină foarte uzată, făcută de renumitul Brian O'Connor în filmul Fast and the Furious , acest uimitor al unei mașini, deși acum întrerupt ne-a suflat mintea cu frumusețea, puterea și eleganța sa. Având un motor 2JZ-GTE I6, mașina a avut, de asemenea, modificări de specialitate, inclusiv rulmentul cu bile Turboetics T-66 turbo, un hayon Delta II, un antet personalizat din oțel inoxidabil RPS / HTC, evacuare GReddy power extreme și o volantă de 11 kilograme . Cu o vopsea de bomboane diablo Lamborghini și portocaliu perlat, această mașină a atras cu siguranță ochiul. Utilizată de mulți din distribuție, O'Connor, Mia și Dom Toretto în timpul acestui film, mașina a fost în cele din urmă abandonată și nu a mai fost văzută din nou. Totuși, pozitivul pe care îl putem lua aici este că, deoarece nu s-a dovedit a fi distrus, ar putea fi folosit din nou în franciză la un moment dat.

Deși aceste mașini sunt un anumit vis de deținut și extrem de estetice pentru ochi; probabil că le veți vedea doar în colecțiile de garaj de lux. Acestea fiind spuse, dacă ai reușit vreodată să conduci unul, cu siguranță te vei simți ca Dom Toretto și co în propriul tău film Fast and Furious!