5 din cele mai urate masini din lume

5  din cele mai urate masini din lume 5 din cele mai urate masini din lume

Ne dăm seama că fiecare are propriul gust personal, dar cu toții putem fi de acord că unele mașini sunt doar urâte. Am pus o listă cu cele mai urâte mașini absolute pe care am putea pune mâna pe noi și credem că veți fi de acord: sunt doar oribile!

Pregătește-te ... acestea sunt primele 5 cele mai urâte mașini din întreaga lume. S-ar putea să fie nevoie să închizi ochii ... sunt destul de răi!

Marcos Mantis

Producătorul britanic de autoturisme Marcos era deosebit de talentat în producerea de mașini sport. Compania a produs „The Mantis” în 1968, dar a fost lansat un singur model. Văzând cât de nefericit arată, nu suntem surprinși! Mașina în sine a fost retrasă în același an în care a fost lansată, iar compania în ansamblu a încetat operațiunile în 2008. „The Mantis” a fost văzut ultima dată în același an la Festivalul vitezei.

Reliant Robin

Reliant Robin din 1973 seamănă cu o mașină, o barcă și o motocicletă ... totul într-unul. Presupunem că echipa de producție menită să creeze o mașină sofisticată, dar din această lume. Nu credem că au lovit marca cu sofisticat, dar sigur este o altă lume. Mașina din fibră de sticlă a fost una dintre cele mai populare de acest gen fabricate vreodată. În ciuda popularității sale, punem pariu că nu sunteți surprinși să auziți că a apărut în cele mai urâte mașini din Top Car Magazine din lista mondială.

Citroën Ami

Producătorul francez de autoturisme Citroën a produs „Ami”, „camioneta”, un pick-up ca un sedan. Ne-am gândit întotdeauna la Franța ca la un loc de mare stil și design, dar mintea noastră s-a schimbat când a debutat această monstruozitate în 1961!

Aurora

Un preot a observat că numărul morților a crescut din cauza accidentelor de mașină și a vrut să schimbe acea statistică urâtă. Era în 1957, când a decis să creeze un vehicul rezistent la moarte. Mașina a fost supranumită cea mai sigură mașină vreodată, ceea ce este uimitor ... ne dorim doar să nu fie chiar atât de urâtă!

AMC Pacer

AMC Pacer din 1975 a fost o mașină extrem de populară, numită de reporteri „futuristă, îndrăzneață și unică”. Compania a decis să facă o mașină electrică ca o modalitate de a evita criza benzinei din anii 1970. Mișcarea mașinii electrice a fost una grozavă, dar ne dorim să se pună în aplicare un stil!