Luna nouă – previziune despre dragoste, în viața ta

Luna nouă – previziune despre dragoste, în viața ta Luna nouă – previziune despre dragoste, în viața ta

Fazele lunii ne influențează viețile mai mult decât credem. În funcție de acestea, energiile universului ne fac să ne schimbăm comportamentul, stările de spirit și chiar și modul de gândire. Toate acestea au un efect în viața ta amoroasă, și trebuie să știi cum să gestionezi lucrurile. O previziune despre dragoste în viața ta, realizată de un profesionist de la Astro TV, te va face să iei deciziile cele mai bune, pentru o viață fericită, pe termen lung.

Ce aduce luna nouă în domeniul iubirii?

Luna nouă este faza noilor începuturi, a dezvoltării și a creșterii. Reflectăm interior mai mult și acumulăm noi resurse de energie. Contrar altor faze ale lunii, aceasta este o perioadă în care trăirile noastre sunt mai intense și s-ar putea să acționăm mai des instinctual. 

Acest aspect necesită o atenție deosebită deoarece se poate dovedi crucial în viața de cuplu. O decizie luată rapid, fără prea multe gânduri adiacente poate fi cea mai bună sau cea mai proastă decizie a vieții tale. 

Nu ți-ai dori să te desparți de iubirea vieții tale, dintr-un motiv stupid, nu? Sau s-ar putea ca în această perioadă să îți și găsești perechea perfectă! 

Luna nouă pentru cei aflați într-o relație

Pentru relația ta, un nou început poate însemna sfârșitul sau renașterea. O previziune despre dragoste realizată de un profesionist ar putea să te pregătească pentru oricare dintre scenarii.

Această reflecție continuă asupra propriilor trăiri s-ar putea să readucă în mintea ta cele mai mari frici în materie de dragoste, sau cele mai urâte certuri pe care le-ai avut cu partenerul tău. Dacă îți dai seamă că lucrurile scârțâie și te gândești la o despărțire de ceva timp, este foarte probabil ca acum să simți nevoia să renunți la relație.

Pe de altă parte, această autodescoperire a propriei persoane poate fi chiar benefică pentru relațiile sănătoase, în care o despărțire nici măcar nu e luată în calcul. Este momentul ca ambii parteneri să analizeze ce își doresc să primească de la celălalt, cum se așteaptă să fie tratați. Acest lucru nu poate fi decât pozitiv, pentru că aduce transparență în relația voastră.

Luna nouă te motivează să încerci lucruri noi, așa că acum este momentul să elimini monotonia din cuplu. Încearcă experiențe noi și partenerul tău te va aprecia.

Luna nouă pentru cei singuri

Luna nouă este perioada noilor încercări, perfectă pentru cei fără relație! Experiențele noi se ivesc la tot pasul, iar în materie de dragoste, acum ar trebui să încerci să construiești relații. Acum se înfiripează povești de iubire pasională, pentru că conexiunile vin natural, pe cale emoțională și mai puțin rațională. Totuși, trebuie să păstrezi și componenta logică, dacă îți dorești o relație de succes.

Sunt mai șanse să îți găsești chiar și sufletul pereche!

Totuși, nu te întrista dacă nu reușești să găsești pe cineva. Universul încă nu te pregătește pentru asta. Te poți concentra pe reflecție asupra interiorului tău și să decizi care sunt trăsăturile pe care le-ai vrea la partenerul ideal.

Concluzie

Dacă vrei să fii pregătit pentru ce urmează și să nu fii luat prin surprindere, poți încerca să apelezi la o previziune despre dragostea din viața ta. Astro TV are o echipă de profesioniști care te pot ajuta.