Lucruri facute in mod constant de fete la intalnire

Lucruri facute in mod constant de fete la intalnire Lucruri facute in mod constant de fete la intalnire

Zâmbește constant

Fetele își vor tencui un zâmbet pe față. Dacă întâlnirea lor este amuzantă, drăguță sau chiar enervantă, fetele vor continua să zâmbească pentru a încerca să fie drăguțe la întâlnirea lor. În cele mai multe cazuri, un zâmbet poate însemna că ea crede că data merge bine.

Spune lucruri inteligente

O fată va încerca de obicei să pară inteligentă pentru întâlnirea ei. Dacă o fată încearcă să spună lucruri care o fac să pară inteligentă, dar de fapt nu a spus nimic corect, este pentru că își părăsește zona de confort și încearcă să-și impresioneze întâlnirea.

Ajunge târziu la modă

Toată lumea crede că fetele iau mult timp să se machieze sau să se îmbrace. Ar putea fi adevărat pentru unele cazuri, dar nu întotdeauna. Fetele iau mult timp să se pregătească pentru întâlnirea lor, deoarece nu au decis ce să poarte.

Vrei să te simți special

Fetele vor să se simtă speciale când ies afară. Vor să fie tratați ca niște prințese și să încerce să caute momente speciale în toate. Chiar dacă data este una obișnuită, fetele vor face un efort suplimentar doar pentru ca data să lase un fel de impresie.

Încearcă să rupi tăcerea

Dacă tăcerea încet face lucrurile incomode, ea va face tot ce este nevoie pentru a iniția o conversație. Nu ar trebui să oferiți doar răspunsuri cu unul sau două cuvinte la orice întrebări pe care le-ar putea avea, indiferent dacă credeți că o a doua întâlnire este în afara mesei.

Fiți în căutarea unui număr total de tranzacții

Fetele vor trece prin cercuri și frânghii pentru a găsi ceva despre întâlnirea lor care ar putea fi o rupere de afaceri. Există unele obișnuite, cum ar fi dependența de droguri, dar de obicei, o fată își va folosi propriile trucuri pentru a afla totul despre întâlnirea lor pe care nu vrea să se implice în viitor.

Dacă o fată crede că data nu merge bine, va găsi o modalitate de salvare. S-ar putea să folosească scuze ca și cum mama ei este bolnavă sau prietenul ei are nevoie de ea chiar acum. Cu toate acestea, dacă o întâlnire merge oribil, ar putea sări direct la subiect și să spună: „Mă voi întoarce acasă acum”.