Consuma aceste alimente si vei mirosi ca 1 milion de dolari la prima intalnire

  • Miercuri, 10 Noiembrie 2021
  • Diverse

Așa că ai o întâlnire fierbinte în seara asta. Ce este pe lista de sarcini? Ați lovit sala de sport? Poate ați dori să vă radeți și să faceți un duș (idee bună, amice) și să faceți puțină apă de colonie. Vrei să miroși a un milion de dolari, dar doar spălatul dinților și îmbrăcarea după bărbierit nu vor face neapărat trucul. Cercetătorii au descoperit că ceea ce intră în dieta ta și, ulterior, transpira, îți va afecta parfumul personal mai mult decât orice altceva. Dacă doriți o întâlnire intimă, acest lucru va face diferența. Deci, ce ar trebui să mănânci?

Ananas

Chiar dacă experții nu au explorat efectul parfumului ananasului într-un final definitiv, au făcut câteva descoperiri interesante. Datorită nivelului său dulce și acid, acest fruct tropical determină porii să elimine o aromă ușor dulce. Sună interesant?

Iaurt

Acesta este pentru respirația ta. Iaurtul este o sursă excelentă de probiotice! Probioticele vă oferă un luptător natural (și puternic) împotriva halitozei, sau mai frecvent cunoscut sub numele de „respirație urât mirositoare”. Nu numai că gura ta va mirosi mai bine mai mult timp, dar bacteriile rele din gură nu vor avea șanse de luptă.

Ierburi proaspete

Înainte de a începe să căutați toate verdele din grădina dvs., aruncați o privire asupra celor care vă vor servi cel mai bine. Potrivit Leah Kaufman, MS, RD, CDN, „ierburile proaspete precum pătrunjelul, busuiocul și menta pot ajuta la masca respirația urât mirositoare cu uleiurile puternice pe care le conțin”. Puteți încerca să puneți aceste ierburi în ceai.

Țelină

În afară de legenda de lungă durată că pierzi în greutate în timp ce mesteci o tulpină de țelină, există alte beneficii pentru această legumă. Potrivit expertului Alan Hirsch, MD, „Când mestecați o tulpină de țelină, eliberați molecule de miros de androstenonă și androstenol în gură. Apoi, călătoresc pe fundul gâtului până la nas, odată ajunși acolo, feromonii îți stimulează excitația, determinând corpul tău să emită mirosuri și semnale care te fac mai de dorit pentru femei. ”