Lucruri sexy facute de fete ce surpind in mod placut baietii

Lucrul pe care îl fac fetele care mă aprinde este ori de câte ori trebuie să stea pe degetele de la picioare pentru a ajunge la ceva și trebuie să-l iau pentru ea. Nu știu de ce. Dar ori de câte ori o fată mică, sau chiar dacă este o fată mai înaltă, încearcă să ajungă la ceva înalt, dintr-un motiv oarecare arată întotdeauna cu adevărat atractiv.  

Mi se pare foarte atractiv când o fată se enervează. Adică nu genul supărat de supărat, ci mai mult ca atunci când este frustrată și nu vrea să râdă și încerc să o fac să râdă. Dar încearcă să rămână nebună pentru că nu vrea să fie de bună dispoziție. Acest tip de nebunie

Lucrul meu este legat de părul fetelor. Când își iau lucrurile cu agrafe de păr și le pun în gură și își pun părul în sus. O fac atât de repede, dar arată atât de drăguț. Este ca ceea ce cântă Drake, „Pantaloni de trening, păr legat, răcorind fără machiaj, atunci ești cel mai drăguț.

Un lucru îmi place mereu când o fată vrea să-mi poarte hainele. Indiferent că este una dintre hanorace sau tricouri, se simte bine

Personal găsesc că o fată care poartă șapcă de baseball este cea mai adorabilă. Mai ales atunci când fata are părul lung și drept și purta doar o pălărie. Este într-adevăr casual, dar foarte drăguț. Nu pot să explic cu exactitate de ce, dar când o fată aruncă acel aspect și funcționează, sunt ca cineva!

Îmi pare sexy în secret când o fată știe versurile unei melodii rap foarte populare. De exemplu, dacă sunt cu o fată și apare o melodie de rap, îmi place și ea începe să o rapească. Este ca și cum ar avea o altă personalitate dintr-o dată, iar eu mă prind cu surprindere în acel moment. Voi simți că fata asta e mai drăguță decât mine și asta o face cu adevărat atractivă.

Îmi place când o fată încearcă să joace un joc video care mă interesează. De exemplu, îmi place jocul WOW. Dacă o voi juca și o fată vrea să o joace cu mine, cred că este cel mai bun lucru vreodată. Pentru că își pune timpul în ceva care mă interesează dacă îi place sau nu, încă o face cu mine. Cred că principalul lucru este că e în jurul meu.

Mi se pare foarte drăguț când o fată mă enervează, dar numai într-o anumită măsură, cum ar fi să știu butoanele potrivite pentru a apăsa și când să le împing. Pentru că dacă o face prea mult, va fi doar enervant și nu mă voi delecta deloc. Dar, în același timp, este drăguț când încearcă să mă deranjeze și sunt în stare să mă descurc.