Lucruri distractive de făcut acasă cu copiii

A avea copiii acasă pentru perioade lungi de timp poate fi distractiv, după un timp poate deveni foarte bătrân. Devii epuizat dincolo de credință, copiii se plictisesc și sunt hiper și nu durează mult până când casa simte că este un haos complet. Ei bine, nu vă faceți griji - există modalități de a combate plictiseala de temut! De fapt, există multe lucruri pe care le poți face cu copiii de acasă, care îi vor distra ore întregi. Dacă doriți lucruri noi și distractive de făcut cu copiii fără a fi nevoie să părăsiți casa sau să spargeți banca, citiți mai departe!

Pune saltele pe podea

Copiii au prea multă energie în timp ce tu nu ai? Simplu - așezați o grămadă de saltele pe podea în sufragerie! Copiii vor putea sări și să facă gimnastică, obținând toată acea energie într-un mod distractiv și sigur.

Construiește un fort

Cine nu iubește forturile? Adunați o grămadă întreagă de perne, pături și scaune și începeți să lucrați! Desigur, copiii ar trebui să ajute la asta. Dacă doriți cu adevărat să faceți cetatea mai confortabilă, adăugați niște lumini de Crăciun în interior.

Bowling cu cutii de sodă goale

Dacă nu aveți cutii acasă, acest lucru funcționează și cu sticle de apă. Asigurați-vă că sticlele sau cutiile sunt bine clătite și goale, altfel vor face o mizerie pe care nu veți dori să o curățați.

Jocuri de masă

În funcție de vârsta copiilor dvs., jocurile de masă pot fi destul de dificile. Cu toate acestea, există unele jocuri care sunt bune pentru mai multe vârste, cum ar fi jocurile de memorie.

Creați un curs de obstacole

Dacă copiii tăi tind să-și piardă interesul pentru activități destul de repede, acesta este un plan bun. Cel mai bun lucru de făcut este să combinați mai multe idei împreună într-o cursă de obstacole. Împărțiți-l în câteva camere sau chiar în mai multe etaje ale casei. Acest lucru vă va asigura că copiii dvs. trebuie să meargă în sus sau în jos pe scări, ceea ce, după cum știți, arde energie! Cursul nu trebuie să fie ceva elegant, ci doar o bandă de mascare și o minge de exerciții. Puteți adăuga o mulțime de alte lucruri pe care le aveți în jurul casei. Fă-l interesant!

Tightrope Walking

Ceea ce aveți nevoie pentru asta este niște bandă de mascare și puțină imaginație. Puteți face o grămadă întreagă de curse de obstacole pe funie în jurul casei. Un exemplu este ca copilul tău să meargă de la un capăt la altul al camerei în timp ce ține ceva în fiecare dintre mâini. Creativitatea este cheia.

Fa o petrecere de dans

Acesta este simplu și foarte eficient. Pur și simplu puneți puțină muzică și dansați!