Activități distractive de toamnă pe care le vor adora copiii

În cele din urmă, toamna este aici! După vara lungă și fierbinte, știm cu toții ușurarea vremii care se răcorește. În afară de aceasta, toamna aduce tot felul de lucruri grozave pe care le dorim în lunile de vară; de la mâncăruri delicioase de sezon până la nopți confortabile. Cu toate acestea, toamna vine și cu propriile provocări. Vremea mai rece și zilele mai ploioase înseamnă să rămâneți mai des în interior, ceea ce poate duce la îngrijorarea copiilor. Nu-l transpirați, totuși. Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face în aceste zile pentru a vă ocupa și a vă distra cu copiii! Nu va trebui să le parcați în fața televizorului în fiecare zi, ore în șir. În schimb, aruncă o privire asupra acestor idei grozave și bucură-te de șansa pe care o ai să petreci timp de calitate împreună!

Arte și Meserii

O activitate clasică, a face niște arte și meserii este o modalitate excelentă de a dezvolta abilitățile artistice și creative ale copiilor dvs., în timp ce vă distrați bine. Nu rămâneți doar la pictură - puteți face mult mai mult în afară de asta. De la crearea propriilor jocuri până la realizarea decorului casnic din articole cu tematică de toamnă, posibilitățile sunt cu adevărat nelimitate. De exemplu, puteți să ieșiți în curte și să le cereți tuturor să culeagă niște frunze și pinecones. Apoi, puteți face fiecare o tavă de pădure toamnă cu care să decorați casa! Dacă doriți să mergeți mai departe, adăugați câteva șmecherii legate de cădere, cum ar fi pietricele, sau vopsiți fundul portocaliu, maro, galben sau toate cele trei. O altă idee este să-ți faci propriile vopsele de acuarelă parfumate. Tot ce aveți nevoie pentru asta este apă, coloranți alimentari cu gel și condimente cu miros delicios!

Coaceți sau gătiți

Cui nu îi place să coace o plăcintă gustoasă în lunile de toamnă? De ce să nu îi implici pe copiii tăi în acțiunile tale din bucătărie? În afară de a-i învăța abilități esențiale de viață, coacerea sau gătitul este atât de distractiv de făcut în familie. Poate încercați să coaceți cookie-uri care sunt potrivite pentru sezon? Desigur, orice cu aromă de dovleac este întotdeauna o alegere excelentă, de la prăjituri la prăjituri și chiar băuturi calde. Întrebați copiii ce le place cel mai mult și mergeți cu el!

Citiți În interiorul unui fort

Dacă sunteți în căutarea unei activități mai blânde cu copiii într-o zi ploioasă, de ce să nu construiți un fort confortabil din perne și pături? Luați câteva dintre cărțile lor preferate, preparați ciocolată fierbinte și adunați-vă înăuntru pentru a citi împreună. Acest lucru ar putea părea oarecum simplu, dar petrecerea timpului citind în familie este foarte subevaluată. Bineînțeles, le puteți citi copiilor dacă sunt mai tineri. Ai fi surprins de cât de mult le va plăcea.

Joaca jocuri

Nu am putea vorbi despre activități în interior fără a menționa jocuri! Cine poate rezista unui puzzle bun sau unui joc palpitant de Monopoly? Este de la sine înțeles că, dacă dvs. și familiei dvs. nu vă place niciuna dintre aceste lucruri, puteți găsi alte jocuri pe care să le jucați. Chiar și un set clasic de cărți de joc poate parcurge un drum lung.