Lucruri de rezolvat inainte de a va pune casa la vanzare

Dacă intenționați să vă puneți casa pe piață în curând, probabil că sunteți conștienți că există multe lucruri care se pregătesc pentru a vinde o casă. Pentru a evita să fiți plesnit cu reparații și renovări chiar atunci când credeți că ați scos-o fără scotch, ar trebui să treceți înainte de joc și să rezolvați lucrurile majore pe care un cumpărător le-ar indica probabil înainte de a întâmpina probleme, deoarece cumpărătorul pot întotdeauna să se întoarcă din ce simt că sunt prea multe lucruri în neregulă cu casa. Am făcut o listă cu câteva lucruri pe care ar trebui să le analizați înainte de a vă pune casa în vânzare.

 

Fisuri și găuri în pereți

Deși aceste găuri și crăpături ar fi putut deveni a doua natură pentru dvs. de-a lungul anilor de viață în această casă, este vital pentru dvs. să vă amintiți că pentru cineva care nu a creat amintirile cu aceste defecte, nu este sentimental și poate fi un dealbreaker. Cel mai adesea, repararea găurilor sau fisurilor nu necesită nici măcar plata unui profesionist pentru a intra în casa ta; pur și simplu puteți cumpăra tencuială și vopsea și remediați imperfecțiunile chiar dumneavoastră. Asigurați-vă că pereții sunt proaspăt vopsiți și arată perfect pentru cineva care intră pentru prima dată.

Robinete defecte

Înainte de a vă pune casa pe piață, ar trebui să acordați o atenție specială canalelor de scurgere și bateriilor din casa dvs. Robinetele dvs. ar trebui să funcționeze fără a avea probleme cu scurgerile după ce le-ați oprit, canalele de scurgere ar trebui să fie curățate și să funcționeze fără probleme, iar părțile calde și reci ar trebui să fie marcate corespunzător pentru ca cineva să le înțeleagă fără a utiliza vreodată robinetul înainte. Toate acestea par sarcini mici, care ar fi ușor de remediat pentru următorul proprietar, dar sunt, de asemenea, lucruri pe care un potențial cumpărător nu le dorește și nu ar trebui să se gândească să se ocupe după achiziționarea unei case.

Sisteme HVAC sparte

Acesta este un lucru care poate fi un mare dealbreaker pentru un potențial cumpărător. Instalarea unui nou sistem HVAC pentru întreaga casă vă poate aduce înapoi undeva între 4.000 și 12.000 de dolari. În timp ce acest lucru poate întrerupe cu adevărat banca pentru dvs., acesta poate determina, de asemenea, un potențial cumpărător să decidă să cumpere o altă casă. Dacă nu doriți să scoateți acești bani din buzunar, puteți oferi reducerea costului casei cumpărați această sumă; în acest fel, proprietarul casei va plăti puțin mai puțin pentru locuință pentru a înlocui sistemul, dar nu veți simți impactul direct asupra cumpărării unui aparat atât de scump chiar înainte de a vă muta din casă.