Rulouri exterioare la o casa din containere?

Rulouri exterioare la o casa din containere? Rulouri exterioare la o casa din containere?

Alege containerele de locuit pentru a te bucura de o casa pe care o poți avea o viața.

iți dorești o casa noua dar nu ai un buget suficient sa iți construiești una?

Chiar și cumpararea unei case vechi ții se pare ca nu e o soluție potrivita pentru tine deoarece este destul de scumpa?

Chiar daca casele vechi nu sunt scumpe au nevoie de investiții permanente astfel ca in timp o sa cheltui  foarte mulți bani.  

Containere de locuit pot fi alternative ieftine pentru casele obișnuite.

O casa din containere iți poate oferi beneficiile unei case din ciment și caramida sau poate chiar și mai multe beneficii.

Poti pune la un casa din containere rulouri exterioare? Cu siguranta da.

 

Iata care sunt beneficiile pe care le ai alegând o casa din containere maritime:

In primul rand cred ca prețul este cel mai mare avantaj pe care il au aceste locuințe.

Prețul unui container pornește chiar de la 2.500 euro la noi in țara, probabil ca daca alegi sa cumperi unul din strainatate prețurile sunt mult mai mici dar la care se poate aplica transportul care este mai scump.

Prețul total al unei locuințe cu un singur container gata de locuit este chiar in funcție de pretențiile fiecarui proprietar.

Daca alegi sa o dotezi cu anumite elemente ca rulouri exterioare, jaluzele, pergola, pretul poate creste.

Poți alege sa iți faci singur  casa sau poți opta pentru o companie care se ocupa de amenajarea caselor din containere, cea de-a doua opțiune bineințeles ca te v-a costa mai mult.

Un alt avantaj este timpul de execuție mult mai scurt.

Casele din container pot fi executate și intr- o luna.

Daca alegi o companie sa se ocupa de casa in locul tau, poți vedea casa livrata in spatele unui tir in cateva saptamani asemenea unui colet mult așteptat.

Tot ce va ramane de facut va fi sa alegi mobila și sa te ocupi de designul interior sau exterior sau poate doresti sa o dotezi cu jaluzele sau rulouri exterioare pentru a avea un confort cat mai sporit.

Containere de locuit pot fi mutate oriunde pe glob fiind ușor de transportat cu tirul  sau cu vaporul.

Daca ai un o fire mai aventuriera  și permis de conducere pentru tir iți poți muta casa oriunde in țara sau in lume.

Containere de locuit sunt considerate prietenoase cu mediul. 

Alegand o astfel de casa participi la salvarea mediului. 

Un container maritim are in jur de 3.500  kg. de fier care dextindu-ți casa este reciclat și folosit o viața intr-un fel minunat.

Poți alege sa te bucuri de independența energetica, de propria sursa de electricitate și apa calda daca iți  instalezi un panou solar.

Poți reduce costurile anuale de incalzire și ventilație optand pentru acoperișul verde, acest tip de acoperiș din plante, mușchi și iarba nu doar ca vor arata bine pe casa ta ci și v-or servi drept izolație termica foarte buna.

O izolatie termica buna care o ofera o vara mai racoroasa sau o iarna mai calduroasa sunt rulourile exterioare pe care le poti instala pe noua ta casa.

Poți avea casa la care ai visat dintotdeauna la un preț foarte mic pe care sigur ți-l v-ei permite, o casa pe care o poți muta oriunde dorești și iți poate fi casa de vacanța sau casa permanenta și iți poate oferii cele mai frumoase amintiri.