Locuri în care probabil uitați să aplicați protecție solară

Știm cu toții cât de important este să aplicăm protecție solară de fiecare dată când ieșim la soare de vară, dar există câteva părți importante ale corpului pe care majoritatea dintre noi le lipsesc adesea. Deci data viitoare când sunteți la plajă, sau doar la o plimbare, iată locurile pe care nu trebuie să le neglijați:

Urechile voastre

Chiar dacă îți umbrești fața cu o pălărie, urechile tale rămân vulnerabile. Nu le uitați când vă aplicați protecție solară pe față.

Vârful mâinilor tale

Fă-ți un obicei din a aplica protecție solară pe mâini, inclusiv în partea de sus. Expunerea prelungită la soare poate face pielea să piardă colagen și elasticitate, ceea ce este evident mai ales pe vârful mâinilor.

Vârful picioarelor tale

Partea superioară a picioarelor tale este direct expusă la soare ori de câte ori porți șlapi sau sandale. Acest lucru face această zonă deosebit de vulnerabilă la razele UV.

Buzele tale

Un balsam de buze care conține SPF (factor de protecție solară) vă va proteja buzele. Asigurați-vă că îl reaplicați frecvent când beți sau mâncați.

Pleoapele voastre

Cel mai bun mod de a vă proteja pleoapele este să purtați ochelari de soare. Dar dacă încerci să eviți liniile de bronz pe față, asigură-te că folosești o cremă pentru ochi care conține SPF.