Locuri de vizitat din Malaezia

Locuri de vizitat din Malaezia Locuri de vizitat din Malaezia

Centrul de reabilitare Sepilok este o atracție unică, perfectă pentru oricine iubește natura și animalele. Acest loc vă va permite să vă ridicați și să vă apropiați și să vă personalizați cu o varietate de animale care au fost scoase din sălbăticie pentru reabilitare.

Există numeroase trasee unde puteți vedea orangutani, o varietate de păsări și multe altele

Parcul Național Kinabalu este cel mai înalt munte din Asia de Sud-Est și, cel puțin, este o priveliște spectaculoasă. Mulți oameni vin aici din întreaga lume pentru a urca și a face drumeții pe acest munte în fiecare an și este una dintre aventurile finale pe care această țară le poate oferi.

Dacă sunteți interesat să urcați acest munte, durează aproximativ două zile. De asemenea, puteți face doar un pic de drumeții, ceea ce face o excursie incredibilă de o zi.

Parcul Național Gunung Mulu este vizitat în fiecare an de sute de mii de oameni, dintre care mulți sunt turiști. Aceasta a fost o zonă de înmormântare acum câteva mii de ani, dar astăzi este un loc excelent pentru oricine iubește natura să facă drumeții.

Există multe animale sălbatice și căi de drumeții pe care le puteți parcurge pentru a experimenta minunile pe care le are acest parc.

Penang este cunoscut pentru o serie de lucruri, inclusiv mâncarea sa incredibilă, pe care o puteți degusta pe stradă. Gurney Drive este o frumoasă esplanadă pe malul apei pe care nu doriți să o ratați în timp ce sunteți aici.

Există câteva restaurante chinezești și indiene excelente în această zonă, ceea ce îl face un loc excelent pentru a merge în Malaezia. Peisajul din acest loc este unul fără egal și face o excursie de o zi perfectă.

Insulele Perhentian sunt perfecte pentru cei care au un buget restrâns și doresc să economisească cât mai mulți bani posibil în timp ce experimentează frumusețea incredibilă pe care Malaezia o are de oferit. Există numeroase insule pe care le puteți vizita, dar Perhentian Kecil este printre cele mai mici.

Vă veți distra minunat înotând în apele cristaline de aici. Dacă vă place scufundările sau caiacul, acesta este cu siguranță locul potrivit pentru a merge.

Malaezia Borneo oferă un peisaj uluitor, cu păduri tropicale verzi, care doar vă așteaptă să explorați. Aici veți găsi orangutani, păsări colorate și o varietate de animale sălbatice frumoase.

Există opțiuni de plimbare cu baldachin disponibile pentru cei care doresc cu adevărat să experimenteze tot ceea ce acest loc are de oferit. Oricine iubește să petreacă timp în natură ar trebui să ia în considerare venirea aici.

Malacca este unul dintre cele mai bune locuri din toată Malaezia pentru a merge la situri istorice și coloniale uimitoare. Veți găsi, de asemenea, o mulțime de magazine și muzee în această zonă, care vă vor învăța mai multe despre istoria și cultura țării.

Acest oraș a fost declarat Patrimoniu Mondial în 2008 de UNESCO datorită numeroaselor locuri istorice importante care pot fi găsite aici.

Taman Negara se traduce prin „parc național” și este un loc destul de frumos, ca să spunem cel puțin. Aici veți găsi una dintre cele mai vechi păduri tropicale din întreaga lume.

Cei care vin în acest loc se vor putea bucura de peisajul uimitor, inclusiv cascade uriașe și trasee de drumeții care vă vor duce printr-un peisaj cu adevărat uluitor. Veți putea chiar să închiriați o barcă ieftină pentru a vedea mai bine acest loc din apă.